Az normális, hogy mindig bejövök szombaton dolgozni 1 évbe egyszer mondom nem jövök be mer dolgom van akkor én vagyok a rossz?
Figyelt kérdés
Tavaly februárban mondtam nem jövök szombaton. Most mondtam megint nem jövök és vagyok a rossz2021. máj. 27. 18:23
3/5 anonim válasza:
Olyan szempontból mindenképp, hogy nem részletezted a történetet. Mit dolgozol, milyen a munkarend, mekkora gondot okozol a munkáltatódnak azzal, hogy nem mész be, pontosan miért is nem mész be stb.
4/5 anonim válasza:
Milyen munkakör? Milyen beosztás? Milyen gyakran kérnek meg, hogy menj be szombaton?
5/5 anonim válasza:
Voltam gyárban folyamatosan 3müszak 6nap kevés pénzért, és nálam is ez volt ha dolgom volt akkor nem tetszett nekik hogy nem megyek 6.napon túlórázni, ami szerződésben nem kötelezőként volt feltüntetve csak lehetőségnek, többet voltam munkahelyemen mint otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!