Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A magyarok miért szeretnek...

A magyarok miért szeretnek külföldön jobban dolgozni mint Magyarországon?

Figyelt kérdés
Magyarországon is vannak mosogató állások a diplomások mégis külföldön vállalnak ilyen állást.

2021. máj. 22. 08:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

Úristen 9#, ezt a korlátozott felfogást remélem nem gondoltad komolyan.

Ha én itthon dolgozom, amikor nem vagyok becsületes és nincs igazságérzetem?

Komoly összefüggés...

2021. máj. 22. 13:23
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
Azért mert ott nincs annyi egybites idióta, mint itt magyarisztánba.
2021. máj. 22. 18:25
 13/17 anonim ***** válasza:
84%
Kint sokkal jobbak a fizetések. Mondjuk én nem panaszkodom, de ha nem keresnék jól, akkor valószínűleg én is kimennék.
2021. máj. 22. 19:51
 14/17 anonim ***** válasza:
4%
Addig rendben van, amíg valaki kimegy külföldre dolgozni pár évre, hogy megszedje magát anyagilag, aztán visszajön. De hogy ott maradjon állandóra, azt magammal kapcsolatban nem tudnám elképzelni!!!
2021. máj. 23. 12:17
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
Nem szeretet hanem pénz kérdése az egész. Mivel van családja az embernek és meg kell élni valamiből és nem mindegy, hogy esőben biciklin sírsz-e vagy Audiban.
2021. máj. 24. 05:22
 16/17 anonim ***** válasza:

1. Kalandvágy

2. Itthon nem találnak állást (pl. bölcsészeknél gyakori, ők viszont beszélnek ugye nyelveket)

3. Magas fizu (informatikus, mérnök esetében)

4. Sokan gyárban dolgoznak, pl. egy ismerősöm is, de elég jól megél abból is. Nyilván nem luxusban, mert ugye a lakhatás drága, de még mindig jobban megél Hollandiában egy mosogató, mint itthon egy kezdő tanár.

2021. aug. 11. 18:42
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Illetve azt kihagytam, hogyha közvetítéssel, vendégmunkásként van kint, akkor fizetik sokszor a szállást, vagy egy részét. Sokat félre lehet így tenni, pl. egy félév alatt is.
2021. aug. 11. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!