Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szociális fóbiával érdemes...

Szociális fóbiával érdemes bevállalni eladói munkát vagy válasszam azt amelyiknél nem kell emberekkel foglalkozni?

Figyelt kérdés

Tegnap elég sok állásajánlatot kaptam.

Úgy néz ki újra beindultak az álláshirdetők.

Egyik egy boltban lenne mint eladó, viszont igaz, hogy régen volt eladói tapasztalatom de ott is hagytam, mert zavart hogy körülöttem minden nap új emberek mászkáltak, beszélni kellett velük mindig ha kérdeztek, zavarba jöttem sokszor, egyedül a pakolós része volt "kényelmes". Viszont itt kasszázni is kell ami nekem stresszes lenne, főleg ha sor alakul ki, rosszul adnék vissza, valamit többször gépelek be véletlen...

Viszont 2 másik munkát is találtam ahol nem kell emberekkel foglalkozni, olyan egyszerű betanított munkák, egyik egy műszakos is amire rég vágyok. Egyik baromi közel lenne másik kicsit messze de mindkettőt jobban elviselném szerintem mint az eladósat de ez is közel van lakhelyemhez ami azért fontos szempont. Közlekedésileg végre sikerült olyan munkákat találnom ami közelség miatt jó lenne és munka szempontból is erre elgondolkozok olyanon, hogy bevállaljak e olyat amit biztosan nem bírnék sokáig. Egyik helyen azért hezitálok, mert régebben felhívtak munka miatt csak nem mentem mert megijedtem de most úgy beszélt velem mintha ismeretlen lennék, ami jó mert valahogy olyan helyekre kínos menni ahol mondtam hogy mennék de aztán mégsem de mondhatom hogy közbe jött valami, de valahogy egy teljesen új helyen jobb kezdeni szerintem.

Mindre ma kéne mennem és ezeken idegeskedek, de rég munka nélkül vagyok így egyiket muszáj lesz elvállalnom ha fel is vennének. Mind olyan amit szerintem tudnék csinálni, kivéve az eladósat a félelmeim miatt, de csak a pakolós része tetszett igazán meg hogy voltak ilyen napi rutinok, este zárás fele stb..Ti mit tennétek a helyemben?

2021. máj. 18. 00:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%
Menj eladónak. Pár hét és elmulik a szoc fóbia, sőt, az ellentetere fordul, tapasztalat.
2021. máj. 19. 12:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül múlna el neki a problémája . Sok mindenen múlik . Lehet hogy erőre kapna és nem lenne semmi baj , de akár egy katasztrófális eredmènyhez is vezethet .
2021. máj. 19. 15:10
 13/13 anonim ***** válasza:

a betanított ahol nem gond az emberek jelenléte.

Én is iszonyat félős vagyok alig birok idegeneknél megszólalni.

operátor ként dolgoztam 2 évet de nem bírtam be illeszkedni,próbálkozgattam de érezhetően kívül álló maradtam.

2021. máj. 19. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!