Volt joga hozzá?
A főnököm felhívta az orvosomat, mert Covid után itthon vagyok egy ideje mert nem vagyok jól. Az orvosom pedig mindent elmondott rólam a főnökömnek. Voltak olyan dolgok amiket én csak az orvosomnak mondtam el, hogy mennyire megviselt mentálisan es pszichológuson is gondolkozom mert nagyon nehéz volt. De az orvos mindent elmondott neki.
Itt ki volt a hibás vagy mit tudok ezzel tenni?
Hivatalosan nem volt hozzá joga (titoktartás).
Mivel a főnököd hívta fel az orvost, ezért feltételezem megkérdőjelezi azt, hogy te tényleg azért vagy otthon, mert beteg vagy és nem érzed jól magad.
Mivel te mondhatsz bármit a főnököd kérdésére, ezért jobban bízott a szakemberben aki tényleg megmondja, hogy van-e bajod vagy csak kitaláltad, hogy otthon maradhass.
Ebben az esetben nem bántanám az orvost, mert csak védte az álláspontodat, hogy ne ess áldozatául a főnököd gyanakodásainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!