Mennyire nehéz olyan kamionsofőr munkát találni ahol csak két hetet kell dolgozni?
Itthon is találni ilyen cégeket,nyilván külföldön sokkal több lehetőséged van ha tudsz németül+angolul,így már sokkal előrébb vagy,legyen azért 1-2 év tapasztalatod is.
Német euro Trans hirdet ilyet,van akinek tetszik és van akinek nem.
Állítólag 4 órás bejelentésre vesznek fel csak. ☹️
Külföldön szerintem 8 órába is fel vesznek, az az be jelentenek,csak ott aztán nyomni kell sok helyen.
2/1-ben már rendesen be vagy jelentve.
Olyat is olvastam hogy 1/1 munkarend is van,bár ez inkább hűtős.
Olyat is halottam hogy egy Francia család ide költözött magyarba,családfő a wabinal dolgozik 2/1 ben, már évek óta, ez nagy szó mert ugye tudjuk miről híres a wabi.
Esetleg ha találsz olyan céget ahol lehet ilyen munka rendbe dolgozni;
-Be jelentenek 8 órában.
-Rendesen fizetnek.
-Nem kell ADR.(Nagyon szeretnek a rendőrök kötekedni,horribilis összeget nem akarok fizetni valami butaságért.)
-Nem kell Angolba járni (én szívesen mennék oda is,de nem szeretnék a migránsokkal,meg a sok laopással találkozni.
-Az sem egy utolsó szempont ha inkább nappal kell dolgozni,éjszaka pedig nyugodtan lehet aludni.
Meg írhatnád nekem is privátban,ha találtál ilyen lehetőséget,cserébe én is ígérem ha én találok egy jót írni fogok.
Sok sikert! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!