Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek is nekünk munkavál...

Szerintetek is nekünk munkavállalóknak kell összedobni a pénzt wc papírra meg tisztítószerekre?

Figyelt kérdés

Pár fős irodában dolgozunk, a főnökömnek nagyon ritkán jut eszébe venni az irodába dolgokat, pedig van, hogy pl. ​üres a folyékonyszappanos tubus napokig.

Általában a kollégáimmal megbeszéljük a főnök háta mögött, hogy ki tudna elmenni venni ezt azt. Ha én megyek el, szépen kérek a cég nevére számlát, amit odaadok a főnökömnek.

Na most van egy nagyszájú csaj, aki ha hoz valamit (wc papírt, mosogatószert stb), arról nem kér számlát, hanem mi dolgozók összedobjuk rá a pénzt. Most meg elfogyott a wc papír és egy másik csaj mondta, hogy hoz, erre ez a nagyszájú mondja, hogy ne kérjen róla számlát majd mi összedobjuk.

Miért??

Értem én, hogy most csak egy csomag wc papírról van szó, de miért kéne nekünk fizetni bármi ilyet is?

Van itt más ilyen gondolkodású ember is ,mint ez a csaj?

2021. máj. 15. 13:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Amúgy nem életszerű, hogy ne legyen papír a WC-ben. Ha meg kell oda, mert kell, nem életszerű, hogy ezt a dolgozók vegyék meg. (Melyik? Mikor? És ha nem dolgozik éppen? Vagy elfelejti? Aztán időarányosan osztozzanak a költségeken, ha valaki nem volt pár napot?)

Ennek ellenére én nem csinálnék belőle problémát, ha nincs és valaki hozott, hát beleadnék én is az árába. De minek ez, ha a főnök úgyis kifizeti szó nélkül?

Szerintem mondjátok meg annak a bizonyos kolléganőnek, hogy amit vett, használja csak ő nyugodtan, ti meg majd vesztek számlára, amit a főnök megtérít.

2021. máj. 20. 20:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Basszus, most komolyan. Milyen irodában vannak? Bérelt iroda vagy saját?

A bérlemény egy nagyobb irodaház része? Ki takarítja a wct?

Annak a feladata lenne utántölteni.

Vagy aki hozza a wcpapirt, az szokta sikálni is a wct?

2021. máj. 20. 20:47
 13/13 anonim ***** válasza:

De ahhoz, hogy utántöltse, kellene legyen.

Mivel a kérdező azt írta, hogy pár fős kis iroda, valószínűleg az az összes probléma, hogy feledékeny a főnök, ezért mondjuk megbízhatna valakit az ilyesfajta beszerzésekkel. Akár forgó rendszerben, mint sok társasházban a folyosótakarítás, akár a takarítónő reszortjává tehetné.

2021. máj. 20. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!