Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoznátok ilyet?

Dolgoznátok ilyet?

Figyelt kérdés

Ha lenne egy nő, akit egész nap furikázni kéne ide-oda, el kéne kísérni vásárolni, ügyeket intézni, bármikor rá kell érned, bármikor szólhat, hogy menni kell érte. Még ha azt is hiszed, hogy vége a napnak, akkor is szólhat, hogy mégis van még valami. Reggeltől estig, néha hétvégén is.

Kielégítene titeket egy ilyen munka szakmailag?

Ha elvállalnátok, mennyi pénzért?

Örülnétek, ha a férjetek ezt dolgozná?

2021. máj. 10. 16:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%

Biztos hogy nem! Egy jó sört se tudnék meginni miatta...

22f

2021. máj. 10. 16:43
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Nem szeretek egésznap vezetni,egy nővel elmenni vásárolni kb egyenlő az öngyilkossággal... szóval én nem hiszem. De ha mondjuk fizetne 300 ezret akkor talán.
2021. máj. 10. 16:50
 3/15 anonim ***** válasza:
85%
Kizárt dolog.
2021. máj. 10. 16:51
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
ilyen egyszerűen azért nincs, mert minden sofőrnek van valamennyi előírt órája, ami után megint nem dolgozhat adott ideig. ez privátsofőrökre is érvényes (az más kérdés, hogyha valaki nem elég határozott, hogy betartassa a munkaadójával, az az ő baja)
2021. máj. 10. 16:53
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem csak vezet egész nap.
2021. máj. 10. 17:02
 6/15 anonim ***** válasza:

Bizonyos feltételekkel esetleg. Például: Ő biztosítsa nekem az autót amire fizeti az összes kötelezőt, szerviz és egyéb karbantartását ő végeztesse el rajta, üzemanyag stb... ő költségére menjen tehát nekem az autó 0 ft-omba kerüljön. Másrészt egy fix időintervallum legyen erre meghatározva hogy mettől meddig legyek elérhető például 7:00-17:00 ig. Ha esetleg ezen kívül kell előre megbeszélve vállalom de az hogy bármikor hív és ugorjak biztosan nem, csak az előre megbeszélt intervallumba. Persze mind ezt minimum havi nettó 300 ezerért vállalnám be, hétvégéken ünnepnapokon extra bérért.

Meg persze bejelentve teljesen legálisan csinálnám csak és ennyi.

Sofőrként is így dolgozok amibe vannak kötelező pihenő idők amiket ki kell venni. Megvan egy fix munkaidő nekem 4:00-12:00 ig szól a munkaidőm ebbe kb 2x45 perc az utazás a telephelyig tehát legkésőbb 13:00 ra itthon vagyok már és az egész délutánom szabad.

2021. máj. 10. 17:06
 7/15 A kérdező kommentje:
Ez tök jól hangzik, amit leírtál! :)
2021. máj. 10. 17:07
 8/15 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőmnek ilyen munkája volt.

Ő nagyon szerette.

Volt szabadnapja, de akkor is a nővel kellett lennie. Viszont szabadnap révén már nem furikázni kellett őt, meg ugrálni neki, hanem elmentek mindenféle helyekre kirándulni (a nő pénzéből), utazgattak szerte európában.

Olyan helyekről küldött nekem fotókat, hogy csak képeslapon láttam hasonlót.

Mérlegelni kell a munka előnyeit, hátrányait.

2021. máj. 10. 17:37
 9/15 anonim ***** válasza:

Én örülnék egy ilyen munkának, főleg, ha a nő dekoratív is, és nem kövér, dáma.

220.000 ft. kápéért oké lenne. Egyedülálló vagyok, így nem érdekelne senkit sem.

2021. máj. 10. 18:09
 10/15 anonim ***** válasza:

700-800k Ft-ért bevállalnám, de nem hosszútávon, csak egy gyors kereseti lehetőségnek pár hónapra.

Nem bírnám ha nem lenne szabadidőm, keresni pedig most sem keresek rosszul fix munkaidővel, ezért írtam nagyobb fizetést mint a többiek.

2021. máj. 10. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!