Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már olyan, hogy tudtad,...

Volt már olyan, hogy tudtad, hogyha felmondasz akkor valakivel nagyon kibaxol?

Figyelt kérdés
Mondjuk ő is kibaxott már veled előtte, de most ha felmondasz akkor mégjobban kibaxol a többiekkel?

#munkahely #Kibaxás
2021. máj. 9. 17:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most ez az egyetlen okom, ami miatt nem mondok fel.

Hárman vagyunk, akik egy helyen dolgozunk, x feladatokat csak mi látunk el. Erre a 2 másik kollégám lelép szülni (jól kibasznak velem), aztán most jött új kolléga, de mire betanul, meg kéne keresni egy harmadikat is... Ha én lelépek, kb. annyi a cégnek, új kolléga nem tud még semmit, meg ha egyedül hagyom, akkor is kibaszok vele.

Pedig nagyon menekülnék innen.

2021. máj. 9. 21:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

11

Uh, ez borzalmas...sajnálom. :(

2021. máj. 10. 09:53
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ha én lelépek, kb. annyi a cégnek"

Mellébeszélés... az téged mit érdekel hogy annyi-e a cégnek? tied a cég? nem mindegy neked ha te elmész utána mi lesz?

2021. máj. 10. 10:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok most éppen. Mindenképpen felmondok, mert már nem állapot, ami megy, az állandó stressz, a napi szintű kiborulásaim a munkám miatt, hogy már nincs erőm olyan dolgokat csinálni, amit élvezek. De ott a kolleganőm, akinek a nyakába szakad ezzel az én melóm is, amíg nem találnak másik balekot, aki csinálja helyettem, és őt sajnálom. Mindig nagyon kedves volt velem, sokat segített a betanulás alatt és után is, de ahogy valaki előttem írta, neki is ugyanúgy meg van a lehetősége azt mondani, hogy ennyi elég volt. Nem tarthatom örökké mások érdekeit szem előtt, mert akkor az enyémekkel nem fog senki foglalkozni.
2021. máj. 12. 08:27
 15/15 anonim ***** válasza:

2 ember is felmondott abban az időben, hát én is beadtam. Élvezet volt nézni a pánikot, hogy mi lesz itt ilyen alacsony létszámmal 😃

De nem érdekelt, nem véletlen léptem ki sem én, sem a kollégák. Nevetségesen kevés pénzért dolgoztuk ki a belünket is gusztustalan, szarkeverő, a szakmához semmit sem értő (és nem is próbálkozó) “főnökasszonnyal”. A bsztatáson, khm “ellenőrzésen” kívül konkrétan semmiből nem vette ki a részét, pedig hivatalosan neki is ugyanúgy el kellett volna végeznie a feladatot.

2021. máj. 28. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!