Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Volt már olyan, hogy tudtad,...

Volt már olyan, hogy tudtad, hogyha felmondasz akkor valakivel nagyon kibaxol?

Figyelt kérdés
Mondjuk ő is kibaxott már veled előtte, de most ha felmondasz akkor mégjobban kibaxol a többiekkel?

#munkahely #Kibaxás
2021. máj. 9. 17:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Nekik is ott lesz a döntés, hogy felmondhatnak. Meg a munkáltatónak is, hogy érezze ezt, és valahogy megoldja a helyzetet.

Amúgy nem hiszem, hogy van jó időzítés a felmondásra. Lehet nekem is aktuális lesz hamarosan, és nem lesz jó a cégnek, de máskor sem lett volna jó. Szerintem nem lehet ezt jól időzíteni. Annyi, hogy szóljon az ember, amikor tudja, hogy mi van, hogy felkészülhessenek rá.

2021. máj. 9. 17:13
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

Igen, és nagyon örültem ennek! :D A sok álszent f@szkalap majd megszakadt napokon keresztül. Ez mindenért kárpótolt.

A legszebb az benne, hogy gyakorlatilag ők b@sztak ki saját magukkal, de végignézhettem amikor visszanyal a fagyi.

2021. máj. 9. 17:18
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Aki eljut a felmondás gondolatáig, azt nagy valószínűséggel már marhára nem fogja érdekelni, hogy kivel és milyen szinten tol ki a lépésével.
2021. máj. 9. 17:32
 4/15 anonim ***** válasza:
86%

Igen, a főnökömmel, nagyon durván kib/sznék.

De nem tervezem, mert nem adott rá okot. És az ő személye erős visszatartó erő. Mármint nem rossz hely, halad a karrierem, de lehetne biztos lépni egy nagyot előre máshol. De többek között az ő személye és a mi kapcsolatunk is visszatart.

2021. máj. 9. 17:35
 5/15 anonim ***** válasza:
78%
Igen volt ilyen és felmondtam mert a saját érdekeim kell szem előtt tartanom.
2021. máj. 9. 18:11
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

(#2 vagyok...)

Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy azért tudott tiszta maradni a lelkiismeretem a rajtuk való "szórakozás" közben, mert ők túrtal ki a cégtől :D Ha meg akartak szabadulni tőlem, akkor nehogy már váratlanul érje őket, ha a nyakukba szakad mindaz amit én csináltam addig. Én nem a két szép szememért kerültem a pozíciómba, három ember munkáját végeztem egymagam. Akkor ha kikényszerítették a felmondásomat, hadd élvezzem a látványát annak, hogy hatan szaladgálnak jobbra-balra és senki sem tud úrrá lenni a fejetlenségen :D Őszintén vicces helyzet volt, mert annyira mérhetetlenül ostobák voltak, hogy nem gondoltak bele, hogy ezzel mindenki bukni fog, és saját magukat sokkal jobban meg fogják szop@tni, mint engem...

2021. máj. 9. 18:20
 7/15 anonim ***** válasza:
52%
magasból leszarok mindent és mindenkit CSAK a saját érdekem számít. menjen csődbe a cég, az se érdekel.
2021. máj. 9. 18:52
 8/15 anonim ***** válasza:
89%
Igen, volt. Sajnáltam az illetőt, nem is tehetett arról, hogy felmondtam, de a saját érdekemet kellett néznem. Ezt elmondtam neki, szerintem meg is értette, de persze így se lett jobb neki.
2021. máj. 9. 18:53
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelentettek be, havi 60-90ezerért dolgoztam egy olyan helyen, ahol luxuscikkeket árultunk és nekem több munkakört is be kellett töltenem. Amint találtam jobbat, egyik napról a másikra "felmondtam". Még ők csodálkoztak (családi vállakozás volt, nem tudom megvannak-e még). Elképesztően jó érzés volt.
2021. máj. 9. 19:33
 10/15 anonim ***** válasza:
74%
1× így gondoltam, de mint kiderült: mindenki pótolható.
2021. máj. 9. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!