Érdemes beadni az önéletrajzom valahova, ha nem hírdetnek állást?
Figyelt kérdés
Ha több helyre beküldöm az önéletrajzom, annak ellenére hogy nem láttam tőlük álláshirdetést, annak van értelme? Nem gondolnak hülyének? Nem mindenki hírdet álláskereső oldalakon, csak azért. Szoktak ilyet csinálni?2021. máj. 7. 06:08
11/12 anonim válasza:
Ez olyan dolog, engem vettek már fel úgy valahova, hogy csak besétáltam az utcáról megkérdezni, hogy esetleg keresnek-e új embert valami munkára. És kerestek.
12/12 anonim válasza:
Úgy tűnik itt csak nekem nem jött be az álláskeresés ezen formája, egy helyről küldtek rá 1-1,5 évre egy levélkét, hogy megkérdezzék, hogy van-e változás az önéletrajzomban, egy másik még rögtön megírta, hogy nem igen alkalmaznak külső jelentkezőket, a többi meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!