Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy álltok a munkahelyeteken...

Hogy álltok a munkahelyeteken a melegekhez?

Figyelt kérdés

Én meleg vagyok, de a munkahelyemen nem vállalom fel. Persze előkerül a család/párkapcsolat téma és ebből a kollégák sejthetik, hogy mi a helyzet. Egy-két kétértelmű megjegyzést el szoktak ejteni a jelenlétemben.

Ti kibeszélitek a hátuk mögött a meleg vagy annak vélt munkatársakat? Próbáljátok kerülni vagy kiközösíteni őket?

2021. máj. 6. 13:42
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nem volt meleg munkatársam (legalábbis nem tudtam róla), de a páromnak van egy meleg/biszex srác a munkahelyén. A poén, hogy a párom előtte elég homofób volt, aztán összebarátkozott ezzel a pasival és egyszer az megemlítette neki, hogy amúgy barátja van. Azóta is barátkoznak és úgy vettem észre, a párom is egyre elfogadóbb szerencsére ilyen téren.
2021. máj. 6. 19:45
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Én a magam részéről elfogadom őket.

Odahaza gyárban és közmunkában dolgoztam. Itt ha voltak is meleg dolgozók, nem vállalták fel, mivelhogy az ilyesmi munkahelyeken nem igazán ajánlott. Tekintve, hogy már csak azért képesek szétszívatni valakit, ha kiderül, hogy nincs nője, hát még ha az, hogy még szűz.

Amióta külföldön élek (Hollandia), itt az összes munkahelyen maximális toleranciát láttam. (Jobbára vendéglátóiparban dolgoztam eddig, ha ez fontos.) Heteró a homót teljesen normálisan kezeli, ugyanúgy trécselnek és viccelődnek egymással, meg miegymás. A jelenlegi munkahelyem szabályzatában amúgy direktbe írottan benne van, hogy aki a kollégája felé tiszteletlen vagy rasszista viselkedést tanúsít, az azonnali elbocsátásban részesül.

2021. máj. 7. 08:04
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyetem elott,erettsegi utan dolgoztam egy gyarban,ahol volt egy 45 eves kollegam,aki meleg volt. Eleg durvan bantottak a munkatarsai,egyfolytaban b*ziztak,ratyiztak es a farkukat mutogattak neki. Mindezt apaval egyidos,felnott ferfiak. Jelenleg irodaban dolgozom,ahol van egy munkatarsam,aki nyiltan meleg. Mindenki imadja,senki nem bantana es egy rossz szot sem mondana o sem masra.
2021. máj. 10. 14:23
 34/34 anonim ***** válasza:
74%
Én melegként egy humanitárus szervezet NGO helyi központjában dolgozom, tele külföldivel. A sokszínűség alap, úgyhogy a melegség kb. fel sem tűnik senkinek. A gyárban b*zizó gyökerek magukat égetik le nem engem, ha ezt egy olyan meleg sráccal csínálják akik a saját fiúk lehetne a kora alapján.
2022. nov. 1. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!