Én meleg vagyok, de a munkahelyemen nem vállalom fel. Persze előkerül a család/párkapcsolat téma és ebből a kollégák sejthetik, hogy mi a helyzet. Egy-két kétértelmű megjegyzést el szoktak ejteni a jelenlétemben.
Ti kibeszélitek a hátuk mögött a meleg vagy annak vélt munkatársakat? Próbáljátok kerülni vagy kiközösíteni őket?
#8 Nem tervezem felvállalni, csak kíváncsi vagyok, mi folyik a "háttérben".
De ha 30 felettiként évek óta nincs barátnőd, a kollégák amúgy is sejthetik, mert mint mondtam, ez a téma gyakran előkerül.
2021. máj. 6. 13:57
12/34 Tepfal válasza:
#10: Ez azért nem teljesen igaz. Maga a szexuális irányultság lehet, hogy nem téma, de hogy van-e párod, kivel élsz együtt, az igen. Én minden munkatársam partnerének tudom a nevét. Nálunk több olyan céges program is van, ahová a család is jöhet, ott nyilván látszik, hogy kinek a párja azonos nemű.
2021. máj. 6. 13:58
13/34 anonim válasza:
12 azért ez nem mindenhol, van ahol multi, meg külsősök vagyunk, nem is ismerjük kb egymást. Jelenlegi munkahelyemen pl személyesen nem találkoztam még senkivel, itthonról dolgozom.
De van ahol meg kiderül, igen.
2021. máj. 6. 14:01
14/34 anonim válasza:
Nem különösebben érdekel, hogy valaki meleg vagy sem. Előző munkahelyemen egy meleg sráccal jóban voltunk (mai napig szoktunk találkozni pár havonta), illetve volt egy leszbikus lány is, de ő nehezen volt elviselhető. Mondjuk ennek semmi köze nem volt ahhoz, hogy kiket szeret.
2021. máj. 6. 14:02
15/34 anonim válasza:
Biszex vagyok, kórházban dolgozom már évek óta, és a drága kollégák (orvosok, ápolók) egyszer előttem taglalták, hogy mennyire túl van tolva az bu.zilobbi :)
Persze pajzán vicceket mesél az összes, meg nincs is olyan aki ne számolt volna be valamilyen szinten a szexuális életéről, de gondolom az nem lobbi.
Nyilván nem vállalom fel én sem.
2021. máj. 6. 14:10
16/34 anonim válasza:
15 ez is furcsa, mert én nem tárgyalom ki a hetero nemi életemet sem senkivel :) a b.lobby meg szerintem is túl van tolva, mint egy csomó divatos pc lobby, de ez meg nem a te hibád.
2021. máj. 6. 14:17
17/34 Tepfal válasza:
#16: Szerintem sokszor észre sem veszik az emberek, hogy közvetve a szexuális életükről beszélnek. Persze, nem azt kezded el ecsetleni, hogy mit csinálsz otthon az asszonnyal/urasággal az ágyban, de én nem dolgoztam még olyan helyen, ahol az ne került volna elő, hogy pl. kivel élsz együtt, van-e élettársad/házastársad. Sajnos ha melegként elmondod, hogy egy azonos neművel élsz együtt, azt sokan úgy értelmezik, hogy kiteregeti a szexuális életét. Ha ugyanezt teszi egy heteroszexuális ember, fel sem tűnik senkinek.
2021. máj. 6. 14:21
18/34 anonim válasza:
Tepfal lehet, nem tudom, mondjuk az nekem nem szexuális élet kiteregetés ha tudják rólam hogy elvált vagyok és van egy fiam. Mást nem nagyon.
2021. máj. 6. 14:25
19/34 Tepfal válasza:
#18: Elhiszem, hogy így van, nem téged akartalak "számonkérni". De sajnos találkoztam már azzal a jelenséggel, hogy a melegekre rendszeresen mondják, hogy "kiteregeti a szexuális életét", amikor semmi olyanról nem beszél, amiről a heteroszexuális emberek a saját életükkel kapcsolatban ne beszélnének. Szóval én érzek ebben kettős mércét. Örülök, hogy te nem állítasz fel ilyet :)
2021. máj. 6. 14:28
20/34 anonim válasza:
Igen, amúgy tuti van ebben kettős mérce, de talán nem rossz szándékból.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!