Én meleg vagyok, de a munkahelyemen nem vállalom fel. Persze előkerül a család/párkapcsolat téma és ebből a kollégák sejthetik, hogy mi a helyzet. Egy-két kétértelmű megjegyzést el szoktak ejteni a jelenlétemben.
Ti kibeszélitek a hátuk mögött a meleg vagy annak vélt munkatársakat? Próbáljátok kerülni vagy kiközösíteni őket?
Gondolkozok, nem ugrik be hogy lenne meleg munkatársam, vagy lett volna valaha... de amúgy nem annyira érdekelne, ugyanolyan ember egy meleg is mint bárki más, engem kollégáknál csak az érdekel hogy lehessen vele együtt dolgozni és legyen nagyjából normális, jó fej.
2021. máj. 6. 13:45
2/34 anonim válasza:
Nekem az a meglátásom, hogy aki meleg, az az ő magánügye. Nem tanácsos bevinni a munkahelyére, azaz közölni a munkatársaival akár szóban, akár másképp utalva rá, mert nem tudhatja, hogy mik lesznek a reakciók.
2021. máj. 6. 13:46
3/34 anonim válasza:
Eddig 3 meleg kollégám volt. Mindegyikkel jóban voltam, volt akivel jártunk szabadidőnkben erre arra. Ez attól függ, hogy milyen hely, és nem akarok most általánosítani de iskolázottságtól is függhet. Kibeszélés nem igazán volt, volt egy olyan, hogy ugye egy beszélgetés során felhozták, hogy "tudod, hogy ő meleg?", erre a válaszom, hogy nem de nem is igazán számít és ezzel be is fagyott az a beszélgetés.
2021. máj. 6. 13:46
4/34 Tepfal válasza:
Én ugyanúgy állok a melegekhez a munkahelyemen, mint bárhol máshol. Én magam pánszexuális vagyok, mivel jelenleg ellenkező neművel élek kapcsolatban, ez nem tűnik fel, de akivel közelebbi viszonyban vagyok, annak elmondtam. Van egy ránézésre meleg munkatársam, róla hallottam a háta mögött ilyeneket, hogy "XY biztos ratyi". Na ennél felment bennem a pumpa, megmondtam az illetőnek, hogy "És? Ha már ratyinak kell hívnod, én is az vagyok. Zavar?"
2021. máj. 6. 13:49
5/34 anonim válasza:
Egy kis vállalkozásnak dolgozom, nincs meleg kollégám. De nem zavarna, ha lenne. Mondjuk én libsi vagyok.
2021. máj. 6. 13:51
6/34 anonim válasza:
Én beszólogatok, vagy rájuk ordítok.
2021. máj. 6. 13:52
7/34 anonim válasza:
Nem zavarnak, mert ettől még kedves emberek, lehet velük beszélgetni és nem utolsósorban jól is dolgoznak.
8/34 anonim válasza:
Nem tudok róla, hogy lenne meleg munkatársam, de nem zavarna amúgy és nem is kerülném vagy beszélném ki. Munka szempontjából teljesen lényegtelen és emberileg se lesz hirtelen más, csak azért mert felvállalja.
Csak akkor kerülném, ha nem lenne szimpatikus az illető és nem szívesen lennék a társaságában, de ez meg teljesen független attól, hogy melyik nemhez vonzódik.
Azért arra készülj fel, ha felvállalnád, hogy nem mindenki elfogadó ezzel kapcsolatban. De annyira már csak ismered őket, hogy ezt fel tudd mérni.
9/34 anonim válasza:
Nem beszélem ki a hátuk mögött, viszont nem hagyom hogy a hátam mögé kerüljenek! :))
2021. máj. 6. 13:53
10/34 anonim válasza:
Nem releváns, ugyanis nem téma a szexuális irányultság. Amúgy egy leszbi és egy homo kollégám volt, de róluk azért tudom mert összehaverkodtam velük, aztán kiderült.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!