Thyssenkruppnál mennyit kérhetek vezető logisztikus beosztásra?
Figyelt kérdés
Pénteken megyek interjúra (nem Budapest), és sokat gondolkodtam a bérigényen. 4 év tapasztalatom van ezen a területen. Én 600 bruttóra gondoltam. Szerintetek?2021. máj. 4. 21:57
1/6 anonim válasza:
ne hülyéskedj már...
A Thyssenkrupp csoport egy kis cégénél voltam területi képviselő 2018ban, ekkor kaptam bruttó 430at, plusz éves bónusz a szerződések után
neked vezetőként a bruttó 600 nevetséges lenne, főleg tapasztalattal
én 26 évesen, minimális értékesítői tapasztalattal kaptam a 430+bónuszt+kafeteria+céges kocsit
nem tudom ez melyik Thyssen, de szerintem minimum 700-800at kéne mondanod
2/6 anonim válasza:
Szerintem is, én 2 év munkaviszony után kaptam (kapok) bruttó 550et hasonló nagy cégnél. Szerintem is 800 körül simán kérhetsz vezetőként
3/6 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólókhoz, a 700 K bruttó nagyon is reális erre a munkakörre.
Az interjú után írjad ide, hogy mennyit ajánlottak. Sok segítség lenne azoknak, akik hasonló pozícióra pályáznak.
4/6 anonim válasza:
Ismerve őket elég szűkmarkúak, de 600-nál csak többet ajánlanak. Mennyit ajánlottak végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!