Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 1500€-ból havi szinten meg...

1500€-ból havi szinten meg lehet élni Németországban?

Figyelt kérdés
Szállás ingyenes.

2021. máj. 4. 19:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
68%

7

Simán elég a megélhetésre, de ennél többet is lehet keresni még akár nyelvtudás nélkül is, de ahhoz szakma kell, vagy szerencse.

Én azt javaslom amit fent írtam, ha tudod a nyelvet akkor már tudsz keresni jobb állást is.

Gondolom valami fejvadászon keresztül mész...

2021. máj. 5. 09:15
 12/13 A kérdező kommentje:
#8-9-10 Köszönöm szépen.
2021. máj. 5. 13:35
 13/13 A kérdező kommentje:

#11 Ez igaz,jobban rá fekszem majd a nyelvre,Ausztriába szerettem volna menni csak hát ott sajnos nincs ilyen lehetőség.

Egy ott dolgozón keresztül megyek,itthon ezzel 500-700€ között lehetne keresni ha lenne ilyen munka de sajnos sok esetben kihalásos alap,ha magyar cégnek dolgoznák kint külföldön akkor 700-1000€ között lehetne keresni de ott kb semmi életem nem lenne és még sok helyen ki is hajtják az embert.

Köszöntem szépen.

2021. máj. 5. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!