Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csináljak? Nagyon elvagyok...

Mit csináljak? Nagyon elvagyok keseredve?

Figyelt kérdés

Dolgozom igaz nem a legjobban fizető helyen de novemberben kirúgtak így be kell érnem egy rosszabbul fizetővel.

Teljesen tönkrementem. 2 hónapja alig fizetek be valamit. Kaját nem merek venni.

Nem találok se takarítást se call centert se semmit. Nincs mit eladnom se, mert ratyi cuccaim vannak.

Kölcsönkérni nem tudok.

Már elértem a végére, hogy ebből nincs kiút és nem is akarok élni. Elegem van már mindenből.

Nem értek semmihez egy lúzer vagyok.

2021. máj. 4. 11:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ne siránkozz, keresgélj kitartóan. Kell legyen valami, addig is kitartás.
2021. máj. 4. 11:40
 2/14 A kérdező kommentje:

Ilyen hulye b..erware meg bitcoin meg ilyenek vannak.

Hiába adtam le 100 helyre vagy visszaír h betöltötték vagy vissza se ír de látom friss dátummal hirdetni

Nem vagyok én ennyire szar h sehova ne kelljek és már nem értem miért

2021. máj. 4. 11:42
 3/14 anonim ***** válasza:
Mióta keresgélsz? Valaki évekig szenved, de azért öngyilkos nem akar lenni.
2021. máj. 4. 11:44
 4/14 A kérdező kommentje:

Azok a valakik nem én vagyok. Ők biztos kapnak támogatást " nem baj" ha évekig nem tud elmenni dolgozni.

De én már a számlákat se fizetem a hitelemet se tudtam először kifizetni s ez már nem fog javulni hacsak nem nyerek a lottón.

Mehetek a híd alá

2021. máj. 4. 12:02
 5/14 A kérdező kommentje:
Próbáltam replika ruhákat is eladni viszonteladóként, az még megvan hirdetve. Tudom fizetés előtt van mindenki de azt se kéri senki
2021. máj. 4. 12:08
 6/14 anonim ***** válasza:
Bármelyik gyárba felvesznek, ha van két kezed
2021. máj. 4. 12:11
 7/14 A kérdező kommentje:

8*8 órát már nem tudok dolgozni egynap.

Mint írtam VAN munkám de ROSSZUL fizet ide is ALIG vettek fel

2021. máj. 4. 12:19
 8/14 anonim ***** válasza:

"Ők biztos kapnak támogatást " nem baj" ha évekig nem tud elmenni dolgozni."

Édesanyám több mint egy évig keresett melót, nem kapott támogatást, nem c.

2021. máj. 4. 14:39
 9/14 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon szarul csinálod haver!

1. Szépen mész regisztrálni munkaügyi központba

2. ott szépen megkérdezed milyen állásportálok vannak + kiket keresnek a helyi munkáltatók, oldalra példa: vmp.munka.hu

3. szépen rehisztrálsz egy induló képzésre és azon is kapsz fizetést amíg bejársz

4. szépen átgondolod milyen végzettségeid vannak és nem vársz a munkaügyi központos ügyintézőre hanem például megkérdezel egy-két csárdát, gyorséttermet, büfét hogy konyhai kisegítőt felvesznek-e, esetleg pultost vagy felszolgálót, vagy mész gyárba, kb. mindenhol van valami felvételi időpont, toborzás, pl. BOSCH, Nestlé

5. szépen megírod és normálisan kibővíted az önéletrajzot, moslyogsz és leszoksz az önsajnáltatásról, mert abból még senki se lett milliomos :)

2021. máj. 4. 14:46
 10/14 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nem érted meg h van munkám? Mellékállást keresem.

Nem segélyre gondoltam tamogatás alatt hanem mikor otthon laksz , párod család.

Nem sajnáltatom magam ne aggódj. Szombat vasárnap is bent vagyok mint írtam szarul fizet.

2021. máj. 4. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!