Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért gondolják, hogy ő...

Miért gondolják, hogy ő beszélte tele a fejem?

Figyelt kérdés

3 hónapja jött egy új lány hozzánk, hozzám rakták be, hogy segítsek neki. Most telt le a próbaideje, azt mondta köszöni szépen, nem szeretne maradni. Én is be akartam adni a fölmondásomat, mert úgy érzem nem becsülik meg a munkámat és nincs itt rám szükség. És ebben ez a lány csak megerősített, azt mondta miért tűröm, hogy így beszéljenek velem? Nagyon jóban lettünk, és rájöttem ha ő elmegy, én se akarok maradni. A főnök nem fogadta el a felmondásom, kiröhögött, hogy ez a lány beszélte tele a fejem, ő ismer engem és tudja, hogy nem akarok felmondani. Gondoljam át. Visszaadta a felmondásom. Most nem tudom mi van ilyenkor, elindult a felmondási időm? Pénteken adtam be.

Miért gondolják, hogy nem magamtól döntöttem így? Hogy nem ők a hibásak?

L/25

2021. máj. 1. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ki ismeri el önként a hibáját? :)
2021. máj. 1. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem indult el a felmondási időd. Az akkor indul el, ha a főnököd elfogadja a felmondásodat, ezt van ahol, rá szokták írni a felmondásra.

Gondolt át, hogy mit szeretnél és beszélj a főnököddel.

2021. máj. 1. 16:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Tudtommal a felmondáshoz nem kell engedély. Jól is néznénk ki, ha már eljönni se lehetne egy cégtől, amikor mi akarunk...
2021. máj. 1. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell hozza engedély. De attól még azt jó lenne rögzíteni. Add be megint vagy küldd el postán térti-vevényesen.
2021. máj. 2. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!