Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Képtelen vagyok odafigyelni a...

Képtelen vagyok odafigyelni a munkámra?

Figyelt kérdés

rövid ideig ezzel nincs gond, de az sem az odafigyelési képességemnek köszönhetően hanem mert rövid ideig észben tudom tartani amit csinálok. a gond azzal van, hogy unom a munkámat.. nem köt le... és a fejembe inkább azok a dolgok vannak, amik munkán kívül történnek velem: beszélgetések, programok, gondok, örömök, és képtelen vagyok ezeket kizárni, már nagyon frusztrál ez az egész... egyszerűen nem megy.

ez lenne a kiégés első jele? váltsak? ez életem első munkahelye és még csak 2 éve vagyok itt..

2021. ápr. 30. 20:35
A kérdező szavazást indított:
válts munkahelyet
örülj, hogy van munkád
hiába váltasz, te szétszórt vagy, munkahely ide vagy oda
egyéb tanács... (kommentben)
12 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:

Az összes válasz helyes lehet.

Ha tudsz, keríts olyan munkahelyet ami élvezhetőbb és (habár javul a helyzet már... talán) van annyira biztos , mint ahol vagy.

De lehet hogy az sem fog tetszeni, de attól nem szétszórt leszel. Dolgozni csak akkor jó , ha élvezettel csinálod, akkor nem is lesz unalmas.

Annyi biztos, az nem a te helyed. Az már bem, hogy a következő , vagy a következőK azok lesznek.

Egy unalmas munkanapon gondolkozz el azon mi lenne neked hosszabb távon alkalmas. Aztán tegyél érte

2021. máj. 1. 07:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Most azt hiszem félek váltani.. bár egyszer muszáj lesz..

2021. máj. 1. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!