Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Törnétek magatokat olyan...

Törnétek magatokat olyan munkahelyen ahol az elvégzett munkánál az épp hogy jó is nagyon jó?

Figyelt kérdés
Vettek vissza emiatt a munkából? Úgyis azok aratják le a babérokat akik ráérősek, nem tudnak semmit.

2021. ápr. 27. 10:42
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
* Vettetek vissza
2021. ápr. 27. 10:42
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Én igen. Bevettem azt a bizonyos lesz.rom tablettát, beletörődtem, hogy itt előre lépési lehetőség nincs, ha jön egy jó lehetőség akkor dobbantok. Addig meg csak csak kibírom ezt a langyos vizet.
2021. ápr. 27. 10:49
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Előző hozzászóló vagyok ismét.

Erre írtam, hogy én igen "Vettek vissza..".

Amúgy meg kolléganőm, ha tök evidens dolgot mond, akkor is ő az überkirály. Ha én észreveszek egy hibát, amit egy másik munkatársam vétett, ráadásul nem is a főninek hanem az érintett kollégának szólók, az akkor is az én hibám.

2021. ápr. 27. 10:55
 4/22 A kérdező kommentje:
Pontosan jól írod langyos víz...vagy inkább langyos h.gy.Hasonlóan érzem én is és fontolgatom a továbblépést a helyet,munkát szeretem...a főnök meg az egyik kis kedvencét tervezi pozícióba helyezni ezt rebesgeti a kis kedvenc,de gondolom akkor van alapja...Jobbnál jobb lesz ott a hangulat nem beszélve au elvégzett munka lehetőségéről...Jómagam is visszavettem a tempóból minek beleadni magam abba amibe nincs köszönet...megy a kivételezés amikor meg bónuszok vannak mindenki ugyanúgy kapja az is aki nem tud semmit,lezeng egész nap akkor ahhoz mérten így is tökéletes amit csinálok...
2021. ápr. 27. 11:01
 5/22 A kérdező kommentje:
Dettó...nálunk is a kolléga az egekbe van repítve,mert magától nem lenne képes felrepülni...hogy előző nap meg álltalában mekkora baromságokat csinál az lényegtelen. Ha szólok hibákért még én vagyok kiátkozva onnan..
2021. ápr. 27. 11:05
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Így, így, ahogy írod.

Pont ezért fogok menni én is amint lesz lehetőség.

2021. ápr. 27. 11:05
 7/22 A kérdező kommentje:
A kollégának még a nevét is áhítattal ejti ki...még ha hozzáértő lenne talán megérteném...de egy ökör semmit se tud önállóan ráadásul egy szétesett életű,46 éves,tele adósságokkal,állandó pénzhiányba szenved és vállal, kap túlórát plusz pénzért, de persze olyankor rá van osztva valaki nyakára aki érti is a munkát...Nem a munkahelyet hanem az ottani rendszert utálom és inkább csinálok mást minthogy ebbe legyek
2021. ápr. 27. 11:11
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez megy. Aki lóg, semmit nem akar megtanulni az a isten... aki meg minden tud azt ütik.
2021. ápr. 27. 11:14
 9/22 A kérdező kommentje:
Meg kihasználják,hülyének nézik,kihagyják a jóból, és maga a főnök is...nem tudom ő milyen munkásokat akar a céghez
2021. ápr. 27. 11:17
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Bértáblás helyen vagyok 20 éve . A bért a tábla határozza meg, az is annyit kap, aki überkirály élmunkás és az is, aki "jóvanazúgy" alapon áll hozzá és kiesik a kezéből a toll...

Mindkettő ugyanannyit kap.

Eredmény? Az egész hely 100 éve csak a "jóvanazúgy" emberekkel van tele, aki nem ilyen, az nagyon hamar távozik innen, mert a többiek kiutálják-hiszen aki JÓ az rávilágít arra hogy az összes többi meg SZAR-így takarodnia kell.

És ne higgyük hogy a vezetőség különb. Azok a legnagyobb ejtőernyős semmihez se értő trógerszarok.

Valaki megkérdezi mi ez a hely: államig, közszféra.

Most el lehet képzelni azt azt "informatikust" aki eljön ide GBM-ért nettó 147.000-ért melózni hogy az miféle informatikus....

miért nem megy versenyszférába havi 800.000-ért ? mert oda nem kéne hiszen egy szar. Azért van itt nettó 147.000-ért.

2021. ápr. 27. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!