Mi értelme, ha sikertelen felvétel után még személyesen is beszélni akarnak velem?
Ha jól értem, ez egy multi, ahol van 5-6-7 munkavállalói szint. Én pont, hogy épp a többiekkel ellentétesen gondolkodom: szerintem meg pont, hogy legközelebb is add be, mert - legalábbis az általad leírtakból - nekem az jött le, hogy MOST nem téged választottak, de jók a paramétereid(tehát nem kell még 5 tanfolyamot elvégezned, 6 vizsgát letenned vagy 3 további végzettséget szerezned/4 diplomát szerezned annak érdekében, hogy ENNÉL a KONKRÉT cégnél ERRE a KONKRÉT pozícióra labdába rúgj.
Vagyis benne vagy a mezőnybe, azok között, akiknek LEHET esélyük, csak MOST nem téged választottak. Én a helyükben a belsősök között nem kérnék jelentkezést, nyilván tudják, kinek milyen papírja(végzettsége(i) és képességei vannak, ha belsőst akarnék, egyszerűen behívatnám a munkavállalót (pont úgy, mintha ki akarnám rúgni), és közölném vele, hogy van egy ilyen lehetőség, igényt tart-e rá.
Aztán a többi már a munkavállalón múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!