Girlll3 kérdése:
A munkahelyeteken vannak pauzás időszakok, amikor tudtok beszélgetni kicsit vagy csak nyugodtan megebédelni, reggelizni?
Figyelt kérdés
Irodában dolgozom, de be kell valljam, hogy utálom már most a helyemet. Állandóan kapkodni kell, reméltem, hogy bekerülök egy nyugis helyre, ahol nincs állandó pörgés. Itt 8-ból 8-at ledolgozok. Monoton. Nincs pauza. Munkamegosztás.... Egész nap engem küld a főnök. Naponta többször is, van, hogy csak egy irattal ugyanoda. Hülyének érzem magam olyankor. Holott van még erre 3 ember. Szerintem utál, azért csinálja. Erre más magyarázat már nincs. Lehet ezzel üldözne el, az a cél. Emberi kapcsolatokat sem építek ki. Diplomával, nyelvvizsgával ez a sokadik helyem, ahol csak muszájból vagyok. A fizetés is kevés. Értem azt, hogy a minimális 200-at sem éri el. És ami szerintem ennél is borzasztóbb, hogy mivel fiatalabbnak nézek ki, gyerekként kezelnek. Kislánynak hívnak....Azért más munkahelyeken van nyugis időszak, itt nincs. Jó, gyárakat leszámítva, de azt pont ezért kerülik. Most jönnek hozzánk új dolgozók, csak abban reménykedek, akkor jobb lesz.2021. ápr. 24. 07:36
11/15 A kérdező kommentje:
És amúgy is car most a helyzet, szóval örülni kell minden munkának. Ahogy elhallgatok másokat. Meg ugye kimozdulni se lehet. Szóval munka legalább az van.
2021. ápr. 24. 15:25
12/15 anonim 

válasza:

Akkor meg meg kell tanítani a kollégát dolgozni, nem beállítani a sarokba és a többieknek megcsinálni helyette...
13/15 A kérdező kommentje:
12-es! Ez szerintem is így van. De én dolgozó vagyok és nem főnök. Szóval maximum szépen finoman megfogalmazhatom, hogy szerintem és mások szerint is, xy-nak is van keze, lába, menjen és csinálja néha ő is. Mert xy egyébként is kényeskedik és elvonul. Mintha ő különb lenne a többieknél, ilyen totál antiszoc látszatot keltve, holott ő nem most jött közénk és nem nagy csoportba kellett beilleszkednie. Én is introvertált vagyok, nagy csoportban eleinte elveszett vagyok, ha nincs ott senki, aki nyit felém.
2021. ápr. 24. 22:06
14/15 anonim 

válasza:

De a te közvetlen kollégád, nem a főnöktől kell elvárni, hogy betanítsa minden apróságra. Amikor azt mondja, "nem tudom megcsinálni", akkor "gyere, megmutatom hogyan kell". Ennyi az egész.
15/15 A kérdező kommentje:
14-es én új dolgozó vagyok. Ő maga mutatott meg dolgokat nekem. A közvetlen kollégám csak lusta, ennyi a baja.
2021. ápr. 25. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!