Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért ír smiley-t a főnököm...

Miért ír smiley-t a főnököm üzenetben?

Figyelt kérdés

Messengeren szoktunk írni, de csak munkaügyben. Ma például írtam neki, hogy kész a leadandó, viheti. Visszaír, hogy köszönöm és egy smiley. Vagy megkérdeztem, hogy mit írjak a jelentésekre, azt mondta jön és megbeszéljük, és egy mosolygós fej.

Fiatal, 32 éves főnökről van szó, és én se vagyok öreg, de nekem ez akkor is olyan fura.

Máshol is így beszélnek munkahelyen? Ma már ez a megszokott? Csak nekem furcsa ez?

L/25

2021. ápr. 23. 09:44
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is mindig szmajlikkal (aranyosakkal) reagál a főnököm, pedig egy vaskalapos 56 éves nő. Teljesen rendben van.
2021. ápr. 23. 09:53
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is mindig smileyval reagal a fonokom. Szerintem semmi baj sincs vele.

21/L

2021. ápr. 23. 09:58
 3/10 anonim ***** válasza:
43%
Mert nemsokára az ágyában fog döngetni téged! Ezért mosolyog.
2021. ápr. 23. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Ilyen világot élünk napjainkban. Egyre súlytalanabbá, komolytalanabbá, abszurdabbá válik minden. Engem konkrétan egy hátat fordító mosolygó kiscicás maszkban interjúztatott a főnököm a felvételkor, a kiscica felénk néző seggének "X" alakú segglyuka volt a maszk középpontján. Ezek után néhány smiley-n nem tudnék fennakadni...
2021. ápr. 23. 10:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Nálunk ez megszokott e-mailben és messengeren is, nincs benne semmi különös.
2021. ápr. 23. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:
36%

Szerelmes beléd,akar téged!

De hozzá teszi legközelebb,csak oltási igazolvánnyal!

2021. ápr. 23. 12:18
 7/10 anonim ***** válasza:
53%

Fhuuuuhhhhhh de túlgondolod! Azért rak “szmájlit”, hogy ne egy karót nyelt valakinek tűnjön és nem kell berezelned tőle!

Én is szoktam. Na bummm..

És?

2021. ápr. 23. 13:07
 8/10 anonim ***** válasza:
en nem dolgozom, de a tanaraimnak neha szoktam irni egy mosolygo fejet az uzenetem vegere, plane ha ok is irnak, es amugy is fiatalok. nincs benne semmi
2021. ápr. 23. 13:32
 9/10 anonim ***** válasza:
A munkahelyem egy elég komoly cég (nem írom le a nevét) és az e-mailekben is teljesen megszokott a szmajli vezetők között is.
2021. ápr. 23. 14:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Minden helyemen minden főnököm használt smileyt az írásos kommunikációnk során.

Egy része megakart döngetni egy része nem. Nem ettől függ :))

2021. ápr. 23. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!