Mit takarhat ez pontosan ? Ez azt jelentheti hogy egyik nap x helyre kell menni másik nap meg y helyre kell menni ?
Figyelt kérdés
Találtam egy munkát ahova az volt odaírva hogy a munkavégzés helye az változó és beosztás szerint..2021. ápr. 18. 12:43
2/10 A kérdező kommentje:
Hulladékudvar kezelő fkf
2021. ápr. 18. 12:50
3/10 anonim válasza:
Igen, azt jelenti. De két eset lehetséges: vagy figyelnek arra, hogy azért ne minden nap legyen váltás, vagy direkt te vagy a helyettes ember, amig valaki szabin van (és ez persze rotálódik).
4/10 anonim válasza:
akkor gondolom más helyre is átirányíthatnak. volt ilyenről szó?
5/10 A kérdező kommentje:
Igazából csak nézegettem az állásokat és ezt találtam de mivel láttam hogy Budapesten belül mennyi ilyen hulladékudvar van autóm meg jogsim sincs így akkor felejtős...
2021. ápr. 18. 13:01
6/10 anonim válasza:
Azért adj egy esélyt. Tömegközlekedve csúcsidőben úgyis gyorsabb, mint autóval.
7/10 A kérdező kommentje:
Igen de a 13.dik kerületben lakok és nekem innen pl. budatétény végébe kiérni elég sok idő...Vagy mondjuk a 16.dik kerület...
2021. ápr. 18. 14:02
8/10 anonim válasza:
Felénk heti 1-2 alkalommal pár órát van nyitva a hulladékudvar, gondolom az ember jó pár terepülésért felel és mindig máshol kell nyitvalennie.
9/10 A kérdező kommentje:
Igen mert ha fix lenne a munkavégzés helye nem lenne rossz..
2021. ápr. 18. 15:33
10/10 anonim válasza:
Egyébként az állandó helyváltoztatás mellett is sz/r meló, én úgy látom. Mindenki trükközni akar, meg elsütni olyan szemetet amit nem lehetne meg hasonlók.
Ellenben, ha van érzéked és hajlandóságod, kis pluszt lehet mellette csinálni a "szemétből"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!