Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Tényleg nem kéne kísérgetnem...

Tényleg nem kéne kísérgetnem mindenhová?

Figyelt kérdés

Jött egy új kolléga, hozzám küldték, hogy tanítsam be. Nagyon csendes, félénk kislány, nem is nagyon beszélget másokkal, csak ha kérdezik. Én jól kijövök vele, kedvelem, mert jól el tudok beszélgetni vele. Viszont nagyon kis félénk, és például ha át kell mennie egy másik osztályra, vagy üzembe valamiért, nem szeret egyedül elmenni, mindig megkérdi, hogy nem-e kísérném el. Én meg elmegyek vele, mert miért ne? Már egy fél éve itt van, és az elején még oké volt amíg nem ismerte a helyet, de most már kezdik mondogatni a kollégák, hogy minek megyek vele, nem gyerek, hogy kísérgetni kelljen, így soha nem lesz önálló, stb.. Én meg elnéző vagyok vele, mert nem lehet mindenki talpraesett, ő ilyen, biztos meg van az oka.

Ti mit tennétek? Tényleg nem kéne kísérgetnem, ha megkér? Beszéljek vele szerintetek?

N/27

2021. ápr. 14. 17:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amíg neked ez nem zavaró, illetve a főnököd nem szól, addig nyugodtan kísérd el. Persze ha már neked is sok, akkor beszélj vele, hogy ne haragudjon de nem tudod mindig kísérgetni őt.
2021. ápr. 14. 17:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha megkér, te szívesen teszed és van rá időd, akkor miért ne kísérhetnéd el? Valószínűleg bír téged és azért kér meg, nem azért mert nem tudja hova kell menni.
2021. ápr. 14. 17:10
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Szia!Nem kell neki mondani semmit csak mindig ha kísérni kéne találj ki valamit amit csinálnod kéne és így sajnos nem érsz rá.Vagy ha úgy látod akkor mondd meg neki hogy nem tudod mindig kísérgetni mert mi lesz ha másik helyen dolgozik egyszer?Nem biztos hogy lesz kísérője ott is szóval nem árt ha önállósodik hisz nem 15 éves kislányka hanem már egy nő
2021. ápr. 14. 17:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem zavaró, csak nem tudom mivel teszek jobbat. Ha elkísérem, rövidtávon biztos az a jobb neki, viszont nem biztos, hogy mindig ott leszek mellette, és előbb utóbb úgyis meg kell tanulnia, hogy egyedül menjen.
2021. ápr. 14. 17:22
 5/11 anonim ***** válasza:
26%

Ezt írtam én is és mégis lepontoztak az okos emberek itt🤣Mondd neki amit írtam

2021. ápr. 14. 17:24
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

#4:

Ezt mondd meg neki, mert egyébként téged is lassan hülyének fog nézni a többi kolléga, hogy állandóan pótanyukát játszol neki.

2021. ápr. 14. 17:30
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

Te inkább azt irtad, hogy hazudjon neki... Nem egészen ugyanaz.

Azért én fél év után nem kisérgetném mnidenhova, néha oké, de azért nem mindig.

2021. ápr. 14. 17:50
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Hát már elengedhetnéd a kis kezét. Rendes tőled, de nem lesz mindig ilyen munkahelye, most tanuljon meg önálló lenni, amíg elnéző közegben van, mert 1x megváltozik az élet, aztán sírva megy haza minden nap.
2021. ápr. 14. 18:19
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

nézd, én egy kifejezetten félénk gyerek vagyok, ráadásul az irányérzékem és térmemóriám a nullához közelít, ezért nekem iszonyúan jól esett, hogy amikor elkerültem az egyik bécsi Hilton szobaszervízéhez, az első napokban kísértek Aból Bbe, nehogy elvesszek a földalatti folyosók és félemeletek labirintusában, de kb egy hét után kértem hogy ne tegyék, mert borzasztóan terhes dolog amúgy, hogy amit egy ember is el tudna végezni, az folyamatosan kettőt foglal le. Meg ha egy 16 éves kis szakiskolás képes elmenni egyik épületrészből egy másikba egy köteg irattal, nehogymár én négy évvel idősebben képtelen legyek rá...

Mégis mekkora az a gyerek, 14?!

2021. ápr. 14. 21:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom de rendes vagy nagyon, ritka az ilyen ember.
2021. ápr. 14. 21:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!