Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jelent valamit, hogy megismeri...

Jelent valamit, hogy megismeri a parfümöm?

Figyelt kérdés

Egy férfi munkatársam jegyezte meg, hogy mindig tudja, hogy ott jártam náluk, mert megismeri a parfümöm illatát.

Ez jót jelent, vagy rosszat? Vagy semleges?

L/25

2021. ápr. 7. 16:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
45%

Aki nem dohányzik és húst sem fogyaszt (pl. én), annak sokszor megdöbbentően jó a szaglása. Mindig azzal ugrat a család meg a baráti kör, hogy vadászkutya lehettem előző életemben:) Nálunk nem nagy szám, ha érezzük a parfümöt, öblítőt, megtalálunk egy darab hársfát vagy orgonabokrot az utca végén, sötétben, illat alapján, stb.

Vagyis nem kell fojtogatóan erősnek lennie egy illatnak ahhoz, hogy tudjam, ott járt az illető korábban: elég, ha nem szellőzik folyamatosan a helyiség. Ilyen alapon akkor senki ne használjon semmit, csak natúr izzadásgátlót, mert lesz, aki megérzi.(?) Ezt túlzásnak érezném azért.... mondjuk a dohányfüstöt viszint szívesen kiiktatnám az életemből.

Kérdező, a nonverbális jelek fontosabbak, mint a verbálisak a legtöbb szituációban (talán 70 - 30% az arány), inkabb erre figyelj. Vagy nyugodtan vissza is kérdezhetsz, hogy miért mondja ezt: túl sok, túl erős vagy éppen kellemes számára az illatod? Csak hogy tudd...

2021. ápr. 8. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!