Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A gyárakban miért kell 12 órázni?

A gyárakban miért kell 12 órázni?

Figyelt kérdés

Rossz nézni, akik ilyen helyen dolgoznak, hogy nem tudank emberi időben aludni, pihenni.

Miért nem lehet elfelezni ezt az időt 6 órára és utána jön a másik csapat?

2021. ápr. 5. 12:51
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%
Nem úgy megy az, hogy kettészotom és kész.
2021. ápr. 5. 14:01
 22/26 anonim ***** válasza:
86%
mert a tanárok bérét is nekünk, munkásembereknek kell kitermelnünk
2021. ápr. 5. 15:43
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

#19 Németországban már vannak olyan cégek ahol 4 nap munkahét van, átlag napi 8 órában dolgoznak,de van hogy csütörtök már csak 6 óra.

Minimálisan keresnek kevesebbet,de van ahol ugyan annyi a fizetés.

Takarítótól fogva az irodistáig így dolgoznak.

Olyan is van hogy napi 10 órát dolgoznak,így ugye már pénteken nem kell.

Van ahol csak napi 6 órát dolgoznak,fizetés sem rossz,igaz itt 5 napos a munkahét.

De ez nem csak németben van,már Ausztri,Svájcban is tapasztaltam.

Egy kamionos.

2021. ápr. 5. 15:45
 24/26 anonim ***** válasza:
81%

23

Igen, az önvezető autók és kamionok megjelenése után pedig emberekre sem lesz szükség, így visszatér a 24 órás, 7 napos munkahét.

2021. ápr. 5. 15:48
 25/26 anonim ***** válasza:
60%

24#

Az még távolinak tűnik.

Egy autó még oké, de ha egy kamion el szabadul az nagyon sok embert meg tud ölni,de akár egy személyautó is.

Autópályán lehet hogy lesznek önvezető kamionok,de sofőrre ugyan úgy szükség lesz,mert az autópályán kívül a gép azt az utasítást szerintem nem érti hogy (OLD MEG VALAHOGY),építkezésen sem boldogul,ki fogja feltölteni az aksikat? raktárakban éjszaka van hogy neked kell rakodni mert ember sincs,útépítésnél, élő állatszálítósnál neked kell az állatokkal foglalkozni stb...

Egyébként én a gyári melósokról beszéltem,ott vannak ezek,ne keverd ide a kamionozást mert az teljesen más.

Nekünk kamionosoknak nem 8 órát kell dolgozni,vagy is a legtöbb embernek biztosan nem,sokan nincsenek otthon minden nap,1-2-3-4 heteket vagy akár többet távol vagyunk.

Napi 13 óra lehet a munkaidőnk,ebből 2x 4,5 órát lehet vezetni.

Majd minimum 9 órás csökkentett pihit lehet csinálni heti 3x,egyébként 11 óra pihi kell.

Olyan is van hogy 13 óra helyett 15 óra munkaidőnk is lehet és 2x 4,5+1 órát lehet vezetni heti 3x.

Ahol én dolgozom nem csak vezetni kell ha nem rakodni is,szóval a 13-15 óra az maximálisan ki van használva nálunk.

Ha el veszik az emberek munkahelyét,akkor azt a sok sz.rt,amit gyártanak az emberek,ki veszi meg?

Erre nagyon kíváncsi vagyok mit mondasz?

2021. ápr. 5. 23:44
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Ausztriában én sok helyen látom, hogy vannak 20 meg 30 órás állások. Én is 30 ba vagyok, valahol ez 3*10 óra valahol 4*8 ba oldják meg.

Persze kevesebb a fizu, de a bruttó miatt nem annyira nagyon, és még igy is több a pénz, mintha itthon 50 órában lenne az ember.

De hát ilyen országba soha nem lesznek ilyenek, mert még a rendes 40 órás is röhejesen kevés pénz.

2021. ápr. 6. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!