Mellékállást érdemes végezni 3 műszakos munkarend mellett beosztható időben, ha a fizetésemmel meg vagyok elégedve egyedülálló 23 éves fiatalként?
Nettó 250-et keresek így túlóra nélkül, amiből kijövök gond nélkül, plusz cafeteria 16k. Saját autóval rendelkezem ami egy škoda fabia (2015), nem probléma a fenntartása. Viszont adódott egy lehetőségem, hogy mellékállásban napi 4-5 órát kéne dolgoznom otthon, viszont előfordul hogy az emberhiány miatt össze-vissza tesznek be engem műszakokba, illetve túlórába. Sokszor nagyon kimerült vagyok, és 80-150 ezret kapnék így. A cég bemutatásakor nem is volt teljesen egyértelmű, hogy mivel kéne foglalkozni, leginkább pénzügyekről volt szó ahogy megfigyeltem az online bemutatón. Jelenleg targoncázom egyébként egy logisztikai cégnél, maga a munka nem megerőltető fizikailag, csak szellemileg vagyok nagyon kifáradva. Túlórával nettó 300-350 a fizetésem a cafeteria mellett.
Ti vállalnátok teljesen egyedülállóként albérletben (ami 50 ezerbe kerül nektek felesben fizetve)?
Én nem. Nekem a szabadidőm többet ér, mint non-stop melózni. Persze ha nagyon kéne a pénz, az más, de ha nem, akkor nem.
Voltam már úgy, hogy heti 3 nap, 30 óra meló, 1 műszak és 4 nap pihi, de kizárt volt, hogy vállaljak extra melót. Jó nem is itthoni pénz, mert az nagyon kevés lenne, de a lényeg, hogy ha a pénz elég, akkor mellette nekem pl. kell a szabadidő.
Ismerek olyanokat akik állandóan melóznak, pedig elég lenne a pénzük bőven, hát na mindenki más.
Én azért szeretek annyira itthon lenni, hogy ne non-stop melóba legyek, vagy túlórába vagy extra munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!