Mit tegyek, ha a munkaadó szórakozik a felmondási idő hosszával, emiatt nem tudom informálni az új munkahelyemet, hogy pontosan mikor tudok kezdeni? (Részletek lent)
Felmondtam a munkahelyemen, a felmondási időm 60 nap. Viszont, mivel a projektünk éppen meg fog szűnni, ezért a HR felajánlotta, hogy lerövidithetjük 30 napra. A közvetlen managerem ezt jóvá is hagyta, viszont a nagy fejesek jóváhagyása is kell. A managerem azt mondta, biztos jóvá fogják hagyni, ezért az új munkahelyen szóltam, hogy adott napon tudok kezdeni.
Viszont a nagyfőnökök jóváhagyása azóta sem érkezett meg, több mint 3 hete. Mindig igérgetik, de semmi. Az új helyen ápr.közepe körül kéne kezdeni, viszont félek hogy addig nem fogok tudni elszabadulni innen, és nem fogják tolerálni az új helyen.
Az a legőrjítőbb, hogy nem reagálnak semmit, abszolut nem tudom mi van, szóljak-e az új helyen hogy lehet csak 1 hónappal később tudok kezdeni vagy még nem....ettől még az is jobb lenne ha nemet mondtak volna...
Már írtam emailt én is a nagyfőnöknek, amiben kértem h reagáljon, mert függ tőle a másik munkahelyem, és mivel a projektünk megszűnik, nem éri hátrány a céget....
Nem tudom mit tegyek, legszivesebben cirkuszolnék, de lehet nem kéne.....megőrülök ettől a bizonytalanságtól!
Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Vagy járt már valaki ugyanígy?
Tudom hogy minden helyzet más, és ezt nekem kell megoldanom, de kiváncsi vagyok, hogy ki mit tenne ilyenkor...
9-es: igen, de a közvetlen managerem azt mondta, rendben lesz, ezért mertem beigérni :/ "Jelenhelyzetben valószínűleg kisebb gondjuk is nagyobb annál" - ja, végülis pont ezért nem kerülne neki sokba irni egy yes-t vagy no-t...
10-es: rendben, amint kiderül és megtudok valamit, leirom.
De pont ezért nem foglalkozik vele.
Neked csak ennyi, neki teljesen más a gondolkodása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!