Rendőrség vagy Honvédség melyiket válasszam hosszú
távra?
Figyelt kérdés
F/19 Érettségi után:
Na akkor én rendőr vagy katona szeretnék lenni, de nem tudom hogy melyiket válasszam.
HA rendőrt választom akkor ezt a 10 hónapos képzést szeretném megcsinálni, és így is tudok majd nagyobb rendfokozatba lépni pár év után?
HA katonát választom akkor egy toborzó irodát keresek fel és onnan szeretnék eljutni a honvédségbe ha megvan a képzés akkor pár év után tudok itt is nagyobb rendfokozatba lépni.
Miért kell lepontozni a rendőrséget? Én szakmában vagyok, és szeretem. Ennyi. Mindenkinek más a véleménye de miért kell ezért lenézni valakit?
2021. márc. 25. 11:29
13/22 anonim válasza:
mindenki rendőrnek születik ,de van aki tovább is tanul
2021. márc. 25. 11:39
14/22 anonim válasza:
Honvédség. A rendőrségnél semmire sem mész a 10 hónapos képzéssel... őrmesteri rendfokozatod lesz, aminek a fizetése elképesztően alacsony.
2021. márc. 25. 16:31
15/22 anonim válasza:
Rendőrség egyetemmel éri meg
2021. márc. 25. 16:57
16/22 anonim válasza:
#15 persze, csak tisztekkel, meg tisztjelöltekkel már Dunát lehetne rekeszteni.
2021. márc. 25. 16:59
17/22 anonim válasza:
olyan sokan tanulnak tisztin? nem a 15ös vagyok
2021. márc. 25. 17:59
18/22 anonim válasza:
14# vagyok
Nem tanulnak sokan tisztin. Területfüggő, de tiszthelyettesekből és tisztekből egyaránt hiány van. A tiszthelyetteseknek viszont katasztrófa a fizetésük. Többen azért szerelnek le, mert nem tudnak belőle megélni.
2021. márc. 25. 18:38
19/22 anonim válasza:
Kérdező, 14# és 18# vagyok.
Mi a hosszútávú cél, mik a szempontok? Mi az, ami téged motivál? Miért érdekel a katonai és a rendőri hivatás?
Ezek nélkül nem lehet hasznos választ adni.
2021. márc. 25. 18:43
20/22 anonim válasza:
Nem mondta senki hogy sokan tanulnak tisztin, de a kérdező hosszú távra gondolkodik, az pedig magasabb végzettséggel éri meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!