Hogy legyek bolti eladó ha félek az emberektől?
Kis ideje munkanélküli vagyok de minden szálat megmozgatok, hogy találjak munkát és ehhez jelentkeztem olyanra is mint eladó, árufeltöltő ami voltam korábban de utáltam az elején de végére megszerettem de akkor éreztem, hogy nem nekem való de tényleg megszerettem mivel akkor pénztárba állni nem kellett de most nem hiszem hogy találok ilyent ahol csak árut kéne pakolgatni. ÉS a pénztárkodás azért több felelősség és ott többet vagy emberekkel mintha csak árut töltenél fel legalább is így tapasztaltam akkor.
Szóval ha esetlegesen ilyen állást találok akkor, hogy győzzem le ezt a félelmemet és dolgozzak rendesen?
Csak mert suliban sokat szekáltak igaz csak egy suliban de utána megálltam a helyemet máshol.
Hogy dolgozzak eladói munkakörben ha visszahúzódó vagyok és félek az emberektől de kell a pénz és ebben van sok tapasztalatom?
Mikre gondoljak, hogy ne figyeljek állandóan arra, hogy miket gondolhatnak mások rólam vagy ne szólják le a munkámat?
Pénztárkodás nem ment régen mert összezavarodtam a számokkal, féltem hogy rosszat adok vissza, gyorsan kell haladni mert állt a sor sokszor.
Bolti dolgozók ti, hogy viszonyultok ehhez ha ilyen problémátok van mind nekem?
11.Figyu hagyd már a kérdezőt..
nem elég hogy fél az emberektől de most te is adod alá a lovat!
kinek hiszed magad pöcök?
Tényleg egy XD-t kommentelni megérte neked?
2 betűs komment?
ezzel sokat mondtál a kérdezőnek..
Szia Kérdező! Végül sikerült elhelyezkedned? Eladó/árufeltöltő lettél vagy más szakmát választottál?
Egyébként kb.az én jellemzésemet írtad itt le. :) Eladó a szakmám, szerettem is csinálni, de volt 1x egy eset: rosszul adtam véletlenül vissza, észrevették, reklamáltak és utána már féltem a kasszában lenni. Ez egy kicsi bolt volt, sosem volt sor a pénztárnál, akkoriban még csak kp-val és utalvánnyal lehetett fizetni. Ma már nem ülnék kasszába az tuti! Amúgy is introvertált vagyok. Max.árufeltöltőnek mennék ha mindenáron boltban kéne dolgoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!