Egy Vásárlónak Milyen Blúzt ajánlanátok?
Ami az adott vásárlóhoz leginkább illik az alakja, kora, szinei és az alapsítlusa alapján.
GOndolj bele, egy vékony, magas, szöke huszonéves vagy egy kicsit telt, alacsony, rövid lábú ötvenes kizárt, hogy ugyanolyan öltözetben jól nézzenek ki, illetve jól érezzék magukat. Vagy egyikhez passzol, vagy a másikhoz, de mindkettöhöz nem
Én először megkérdezném a vevőt, hogy milyen színre, milyen szabásúra gondolt, milyen alkalomra lesz. ( nem mindegy az alkalom sem!) Megmutatnám a választékot, hagynám, hogy válasszon,ha esetleg látom is előre, hogy neki az nem fog jól állni, azért hagynám, hogy felpróbálja, de kedvesen felajánlanám, hogy ha már úgy is próbál, vigye be a fülkébe ezt is, meg azt is, tehát én is ajánlanék valamit. A mértetet is engedném, hogy meghatározza ( annál undorítóbb nincs, mikor tisztában vagyok a méreteimmel és adottságaimmal, de az eladó a 2 számmal nagyobb, vagy az ő ízlésének megfelelő ruhát próbálja tukmálni)
Én ezt inkább a vevő oldaláról próbáltam megközelíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!