Aggódnátok, ha a munkahelyeteken átfogó NAV razzia lenne? És kb mindent néznének?
Figyelt kérdés
Na nem attól félek, hogy engem büntetnek-nem fognak.
Hanem attól hogy a céget büntetik szarrá és nem fog tudni bért fizetni-nem lesz miből.
Vagy még rosszabb: kényszertörlés és mindenki mehet haza végleg.
2021. márc. 21. 18:33
1/10 anonim válasza:
Svájcban vagyunk bejelentve, jöhetne a f@sszopók!
4/10 anonim válasza:
Nem, én kéjesen vigyorognék, hogy vajon hány főnököt visznek el bilincsben a rendőrök (mert ilyen esetben sokszor a rendőrség is kiszáll). :D
5/10 anonim válasza:
Nem, ha így mennek ki, úgyis találnak valamit, amire lehet büntetni. Tapasztalat. Ez is csak pénzbeszedés. De nem hinném, hogy ekkora cég ennyitől bedőlne
6/10 anonim válasza:
"De nem hinném, hogy ekkora cég ennyitől bedőlne"
Azt te mégis honnan tudod mekkora? A kérdező ezt nem írta.
Éppenséggel lehet egy 10 fős kkv is.
7/10 anonim válasza:
#6: A kérdező azt kérdezte, hogy én aggódnék-e, ha az én munkahelyemen lenne ellenőrzés...
"AggódNÁTOK, ha a munkahelyETEKen átfogó NAV razzia lenne?"
8/10 anonim válasza:
Nem érdekelne, mert mérnökként semmi közöm a pénzügyekhez. Másrészt a legnagyobb arányú tolajdonosa a cégnek a magyar allám, a második pedig egy másik állam, saját kezükbe hülyék lennének harapni :)
9/10 molnarmarcell21 válasza:
A mostani munkahelyemen nincs ezzel probléma. Az előző a tipikus mindenen csaló kkv volt, ott viszont jó kapcsolatai voltak a tulajnak a kormánnyal, és hiába buktak le rendszeresen, nem volt következménye.
10/10 anonim válasza:
Nálunk minden tisztán megy, úgyhogy bárki jön be ellenőrzésre, nyugodtak maradunk és tudjuk, hogy nem találnak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!