Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha egy kolléga kicsit ingerült...

Ha egy kolléga kicsit ingerült, és a másik kolléga nem tudja mi az oka, akkor ti megkérdeznétek, vagy inkább elkerülnétek?

Figyelt kérdés
Én voltam az ingerült, valamit elrontottam a munkában, de nem amiatt mert nem foglalkoztam vele, hanem mert elnéztem valamit. Egyik kollégám felhívott, hogy emiatt vele üvölt a főnök. Ideges lettem, elsősorban magamra, hogy az én hibám miatt mást csesznek le. Ezután 1 perc múlva megjelent egy kollégám, nagyon jóban vagyunk egyebkent, még nem nyugodtam le, és kicsit ingerülten válaszoltam neki, de csak a hangsúly volt az, nem mondtam semmi rosszat neki. Erre elfordult, el se mondta mit akar, és otthagyott. Egész nap nem szólt hozzám onnantól. Ez oké? Nem kellett volna valamit mondania, bármit, megkérdezni mi bajom, vagy bármi ilyesmi? Ez most így úgy jön le, mintha azt gondolná vele volt bajom, amit fogalmam sincs miből gondolt hisz nem volt köztünk konfliktus. Láthatta, hogy valami történt, amiatt vagyok feszült. Vagy én gondolom rosszul?
2021. márc. 21. 10:05
 1/6 A kérdező kommentje:
Arra esélyt sem adott, hogy elmondjam mi az oka a rossz hangulatomnak.
2021. márc. 21. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Felnott ember vagy, akkor menj utana, mondd h sajnalod hogy ugy valaszoltal es mondd el mi a baj, ha szeretned, es olyan joban vagytok.
2021. márc. 21. 10:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Én nem értem, mostanában mindenki megsertodik mindenen.. köztük persze én is néha, pl ebben az esetben is szarul esett, hogy hátat fordított a másik. Kivagyok már ezektől a szituktól.
2021. márc. 21. 10:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kérdem meg, az ő dolga.
2021. márc. 21. 10:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez azért oké a kolléga részéről, mert ha már egyszer tudtad, hogy a te hibád miatt vele üvölt a főnök, és a kolléga megjelenik nálad, akkor ahelyett, hogy ott elnézést kértél volna tőle, tovább tetezted. Én is szó nélkül ott hagytalak volna a francba.
2021. márc. 21. 10:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Előzőnek igaza van.

A munkahely meg nem óvoda, hogy megkérdezzék, mi nyomja az édi-bédi kis lekedet.

2021. márc. 21. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!