Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik találtak részmunkaidős...

Akik találtak részmunkaidős állást, hogy csinálták?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb fél éve keresek részmunkaidős állást Budán, a meglévő munkám mellé. Jelentkeztem már takarításra (van benne tapasztalatom, szintén részmunkaidőben), adminisztrációra és egyszerűen nem hívnak vissza sehonnan. :D

Ma elkeseredésemben feladtam egy hirdetést egy oldalon, hogy keresek munkát, leírtam, hogy milyen jellegű nem érdekel (MLM, értékesítés, szexmunka), erre 20 percen belül 2 olyan üzenetet is kapok ami webcamos vagy takarítás "extrákkal".

Már kezdem feladni a reményt, pedig nagyon jól jönne a plusz pénz és semmit nem találok. Ennyi munkanélküli lenne, hogy ilyen gyorsan lecsapnak minden munkára?

Ti hol dolgoztok részmunkaidőben és hol találtatok rá?

2021. márc. 18. 20:30
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és nem vagyok fogyi, van érettségim, beszélek angolul, jelenleg adminisztrációs területen dolgozom, van szókincsem, tudom használni a gépet van szakmám (bár az nem vág ezekbe a munkakörökbe). Egyszerűen nem értem...
2021. márc. 18. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
A fészen találtam a Szárnyas Fejvadász oldalon a jelenlegi 6 órás melómat.
2021. márc. 18. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Ja igen, hol, ügyfélszolgálat lényegében.
2021. márc. 18. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Én másfél éve keresek, nagyon nehéz ilyen állást találni úgy látom, tapasztalom.
2021. márc. 18. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Az előtte levő részmunkámat meg úgy szereztem, hogy felvételiztem egy szimpatikus pici céghez, és megkérdeztem, hogy amúgy nem szeretnének-e csak 6 órában foglalkoztatni, mert nekem a GYET miatt jobb lenne úgy. Mondták, hogy eddig eszükbe sem jutott, de igen, nekik is jobb lenne, tényleg!
2021. márc. 18. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Gyorséttermek állítólag folyamatosan keresnek részmunkaidőben embert.
2021. márc. 18. 20:42
 7/7 A kérdező kommentje:

6! Igen, jelentkeztem ilyen helyre is diszpécsernek részmunkaidőben. Elküldtek egy személyiségtesztet és utána semmi.

A konyhára pedig nem találtam 4 órás állást pláne olyat, ami jó nekem időbeosztásban a mostani munkám miatt.

Tele van a net ezekkel a "dolgozz otthonról!" átverésekkel, normális munka meg alig van.

Egy helyen voltam megnézni egy esti takarítást (4 órás), ott meg közölte a nő, hogy 6 hónapig nem jelent be, plusz a fizetés mégsem annyi amennyi, de a munka 2x annyi, mint amennyi a hirdetésben szerepelt. Én meg már "öreg" vagyok ahhoz, hogy idegeskedjek, hogy kifizet-e hó végén vagy sem.

2021. márc. 19. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!