Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A cigány fiatalok többsége...

A cigány fiatalok többsége miért tanul köművesnek?

Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 01:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
69%

Cigány vagyok, két testvérem van, mind a ketten négyesre szakmai vizsgáztak a szakmunkás képzőben. Én jómagam gimnáziumba jártam (ma már egyetemre). Amikor a gimnázium egy új csarnokot épített, csak cigányok voltak ott az építkezésen, és egy cigány csapat kompletten felépítette a csarnokot. Ha jársz az országban, láthatod pl., hogy kb. az összes útépítésnél csak cigányok vannak, az én rokonaimnak a kezenyomát is őrzik pl. az autópályák.

Az egyik unokatestvérem kőműves, hosszú éveken keresztül Németországban dolgozott kőművesként, és mint előttem is írták, hülyére kereste magát.

Tovább megyek: a mi családi házunkat a családunk építette fel a saját kezével az utolsó tégláig, és képzeld, a tetőt is mi csináltuk.

Amióta csak belépett a cigányság a Kárpát-medencébe, mi voltunk azok, akik a legprofibban űztük a vályogvetést, rengeteg házat felépítésében taposták a vályogot a cigányok.

Úgyhogy hagyjuk ezt a süketdumát, amit ideprodukáltál.

2021. márc. 25. 20:14
 12/12 anonim ***** válasza:
93%
Utolsó. Becsülni is kène a cigànysàgot ezèrt, de sajnos tudatlan egy kèt magyar...
2022. febr. 15. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!