Ha terhes leszek egyből elmehetek táppénzre?
Figyelt kérdés
Nem akarok maradni, mindig minden terhes nő lelepett nekem kellett mindig mindenki helyett dolgozzak.2021. márc. 15. 18:27
1/9 anonim válasza:
Persze. Este megcsináljátok, másnap már nem is kell menni.
2/9 anonim válasza:
Jól értem, azért akarsz teherbe esni, mert nem akarsz dolgozni ott, ahol most vagy? O.o"
3/9 anonim válasza:
Akkor kezdjetek bele a baba gyártásba mielőbb🤭🤭
Ezért szülni?Hááátt.....Majd meglátod
4/9 anonim válasza:
Komolyan valaki emiatt szül? Te jó ég! Úgy érzem csak meg kellett volna kötnöm azt a nyugdíjbiztosítást, mert ha ilyenek szülnek, az ő gyerekeik milyenek lesznek? 🤔
5/9 anonim válasza:
Nahát. Hány ilyen eset volt?
A szülési szabadság 24 hét, amit úgy szoktak kiadni, hogy ebből 4 hét esik a szülés várható időpontja elé.
Ha ettől eltért a főnököd, akkor valószínűleg a kismama egészségi állapota indokolttá tette azt, ami egyébként nem gondolom, hogy bárki másra tartozna a kismamán és a főnökön kívül.
Ne legyél irigy, örülj ha jól birod a terhességet.
6/9 anonim válasza:
Veszélyeztetett terheseket szokták korán kiírni, de sokan dolgoznak az utolsó hónapig.
7/9 anonim válasza:
Én azért mentem szinte egyből táppénzre, mert veszélyeztetett terhes voltam, egy sor előre nem látható komplikációval. Próbáld ki, milyen. Hátha téged se a kolléganőd lelkivilága érdekel, aki marad, hanem az, hogy életben maradjon a gyereked.
8/9 anonim válasza:
Engem felvett a haziorvos tappenzre ahogy kiderult hogy terhes vagyok, es mikor kaptam papirt hogy elertem a 90 napot akkor bevittem a munkahelyre . Enis veszelyeztetett vagyok egyebkent.
9/9 anonim válasza:
Ja es en gyarban dolgoztam ahova eleve tilos volt bemenni terhesen (a sorra marmint) mert veszelyes a magzatra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!