Mennyiért érdemes 50 km-re eljárni dolgozni?
Figyelt kérdés
Jelenleg 25 km-re járok nettó 220-250 ezerért. 50 km-re havi nettó 300 ezerért lenne munka. Érdemes munkahelyet váltani ennyiért? Autóval járok dolgozni. Járvány előtt a mostani munkahelyemen is megkereshettem túlórákkal akár a 300-350 ezret is, de egy éve nem lehet túlórázni, annyira visszaesett a megrendelés. Mindkettő 3 műszakos munka. Az új munkahelyen tisztább és könnyebb munka lenne. Érdemes napi 100 km-t autózni havi 300-ért?2021. márc. 14. 14:56
1/12 anonim válasza:
Az utazás kb. 1 óra plusz lenne munkanaponként, ha jól veszem ki, cserébe jelentősen többet keresnél, és jobb lenne a munka. Ez elég nyomós érv a váltás mellett, de neked kell mérlegelned.
2/12 anonim válasza:
Számold ki, hogy mennyivel lenne több üzemanyagkiadásod. Ha még azzal együtt is több maradna a zsebedben,akkor miért ne? Kocsival ha jó a forgalom, nem hosszú idő.
3/12 anonim válasza:
Szerintem is nagyrészt az utiköltség határozza meg ezt, valamint - ha számodra fontos - az is, hogy az új helyen milyen pozícióban lennél, mennyire lehetne fejlődni stb.
4/12 A kérdező kommentje:
Benzin/gáz üzemű az autóm, így az üzemanyagköltség nem lenne jelentős. Szinte ki is jövök a 15Ft/km költségtérítésből. Talán egy éves megyei matricát kéne vennem, és akkor a fele utat autópályán tenném meg.
2021. márc. 14. 15:21
5/12 anonim válasza:
Nem érné meg havi 40-50 ezer Ft benzinre
És mellette 2 órád elmenne a semmire
6/12 anonim válasza:
Jó tömegközeledés mellett érné meg. Ha út közben aktív tudnál maradni, olvasni, leveleket írni stb.
7/12 anonim válasza:
Én 45km-re lakok, sokan járunk innen dolgozni. Nem okozott sosem problémát, általában végig alszom az utat.
8/12 anonim válasza:
napi 2x 1,5 órát össz 3 óra utazok a BKV-n 2x 3 össz 6 átszállással városon belül (kb 2x 18 km) mindezt 130 nettóért.
és olyan kicsire összehúzom magam mint egy egér és örülök hogy ez is van hogy így is van.
9/12 anonim válasza:
59 km nem távolság, főleg ha autód is van, szerintem megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!