Ez máshol is ilyen?
És mi az indok?
Csak számodra személyes sértés, vagy van egy szinttel feljebbről nézve haszna?
Nincs haszna.
Az indok az, hogy ha valaki belép az irodába, az úgy nem jó, ha én a sarokban ülök.
B tervként esetleg próbálj meg úgy dolgozni, hogy előrejuss vagy itt, vagy máshol és nem kell lapulni
Egyébként mégis van haszna.
Ezek szerint aki bemegy az irodába az tőled akar valamit? Ezért logikus, hogy közelebb kell ülnöd az ajtóhoz, hogy könnyebben elérjenek és ne kelljen mindenkin átgázolni. De ez csak tipp a félinformációkból.
Nekem is van ilyen kolléganőm, évtizedek óta ül a sarokban ennek minden előnyével (nem látja senki a monitorát, a többit ki lehet találni), egész márciustól októberig megy a hiszti a hideg van/meleg van/huzat van témakörben, de a világért sem cserélne helyet senkivel, hiába ajánlotta fel mindenki többször
Most már nem jöhetnek be ügyfelek az irodába, így ez tárgytalan.
Igen, én is pont ezért (is) imádtam a sarokban ülni. Nem panaszkodtam a hideg/meleg miatt. :D
Igen, próbálok úgy dolgozni, hogy előre jussak, de itt sajnos esélytelen.
Kicsit üti egymást a két dolog szerintem...
De akkro meg mást kell keresni
Mármint mi üti egymást?
Igyekszem. Két éve keresek, eddig két interjúra hívtak be, de egyikből se lett semmi, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!