Munkáltatónak joga van a home office-t oda vissza szabályozni 1-2 napon belül? elrendeli majd lefújja az ember meg úgy ugrál ahogy ők fütyülnek?
Figyelt kérdés
Pénteken elrendelték a home office-t kötelezően mindenkinek hétfőtől, majd MA (nem munkanap) jön egy sürgős mail, az egész lefújva, hétfőtől is személyes munkarend.
A dolog apró szépséghibája hogy én nem vagyok köteles hétvégén mailt nézni és ha azt mondom nem is néztem mailt akkor mi van.
Egy cégnek joga van ide oda rángatni az embert? Ma még ez holnap már az?
2021. márc. 7. 11:27
11/11 anonim válasza:
Az előbb még az volt a bajod, hogy kényszerszabi alatt home office-oltatnak benneteket:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!