Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek most trollnak...

Szerintetek most trollnak fognak nézni?

Figyelt kérdés

Láttam egy álláshirdetést, amire jelentkezni akartam és a leírásban csak annyit írtak az elvárásokról, hogy "Elvárt végzettség: XY végzettség" (ami nekem megvan). Egy külön pontban annyit írtak, hogy "Előnyt jelent: 1-3 év szakmai tapasztalat", amiből nekem az jött le, hogy nem szükséges tapasztalat és akár pályakezdőket is felvennének.

Szóval rámentem, hogy jelentkezek és átirányított a cég oldalára, ahova feltöltöttem az önéletrajzom meg kitöltöttem mindent, csakhogy amikor rámentem, hogy Jelentkezés, nem akart továbbengedni, mert a kitöltendő résznél volt egy olyan, hogy "Korábbi munkahelyek" és amíg oda nem írtam be valamit, nem tudtam jelentkezni. Szóval végül beírtam a cég nevéhez meg a betöltött munkakörhöz egy "-" jelet és a munkavégzés kezdetéhez azt írtam, hogy 1900.01.01. Így legalább le tudtam adni a jelentkezésem, de most meg félek, azt fogják hinni, csak trollkodok és meg se fogják nézni az önéletrajzom. Többször is átolvastam az álláshirdetést és tényleg nem írták sehol, hogy muszáj tapasztalattal rendelkezni, csak hogy a szakmai tapasztalat előnyt jelent a jelentkezésnél, úgyhogy nem hiszem, hogy azért nem engedett tovább az oldal.

Szerintetek van rá esély, hogy ha alkalmasnak találnak, behívnak interjúra, vagy ezzel nagyon elcsesztem? Ti mit írtatok volna?

2021. márc. 6. 13:53
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
Lehet tényleg csak hülyén fogalmazták meg a hírdetés szövegét, de az a baj, ha nincs tapasztalatod hátrányból indulsz nagyon.
2021. márc. 6. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem le fogják vágni miért így töltötted ki.
2021. márc. 6. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Nem fognak trollnak venni, de ahogy 1-es is írta, tapasztalat nélkül ma már sehova nem vesznek fel. 20 évesen legyen 5 diplomád, meg 50 év munkatapasztalatod. Meglehet érteni, mert ki alkalmazna olyan embert, aki haszon helyett veszteséget okozna, de viszont így a fiatalok nem fognak tudni sehol sem elhelyezkedni.
2021. márc. 6. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy nem!Nem fog tudni úgy tapasztalatokat szerezni ha fel sem veszik.Olyan irreális elvárások vannak hogy az valami brutális
2021. márc. 6. 18:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

4. Egyetértek, láttam már takarítónői álláshirdetést is, ahova minimum 3 év tapasztalatot kértek..

2021. márc. 6. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Barmok ezek....Minden butaságot kitalálnak👀👀
2021. márc. 6. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:
67%
Szóval te vagy az a matuzsálem aki 1900-ban dolgozott - nevű cégnél. Az önéletrajzodból nem derül ki hogy hány évig, de mivel nagy referenciáinak számít a - cég, ezért fel van véve 😊
2021. márc. 7. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!