Normális, hogy a kiégéstől elmegy az önbizalmam?
Figyelt kérdés
2021. márc. 3. 20:59
2/8 anonim válasza:
Én is így vagyok 😥
Még a tudásom is hanyatlik, mármint hiába vagyok jó dolgozó, egyre kevesebbet fejlődök...
3/8 anonim válasza:
Persze! A kiégés sok szinte amortizálja az embert, és úgy kell kikecmeregni belőle.
5/8 anonim válasza:
Érdekes, de en is ugyanezt tapasztalom.
Az onbizalmam elszállt és en is azt vettem észre, hogy egyre butább leszek.
Alap dolgokat is kétségbe vonok.
A számba adják a szót, megmondják h mit tehetek s mit nem. Ez már annyira gáz, hogy szinte kezdem elveszteni az onallosagomat és a cselekvőképességemet.
Az a személy aki ezelőtt 1 éve volt, eletvidám, vicces, kellemes ember, ebből az emberből már alig maradt valami.
Nehéz ebből kilépni, mert a kenyér meg kell.
Választhatok a Pepsi meg a Coke között
Vagy jól lakok és mentálisan megyek tönkre vagy mentálisan egészséges vagyok és éhes maradok.
Pont tegnap délután gondolkodtam el ezen.
7/8 anonim válasza:
Valami mégis lehet mögötte, mert furcsa, hogy a Kérdező is összefüggést lát a két dolog között.
8/8 anonim válasza:
Pszichiáterhez kell menni, megpróbálni segíteni magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!