Nagy Greg kérdése:
Holnapra van egy beszámolom történelemből ezzel a címmel: Inas voltam egy középkori céhben, és semmi időm sincs rá. Ezeknek kell benne lennie: - Ismertesd a céhszabályokat - Tartsd be a szövegalkotási szabályokat - E/1-ben Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
#történelem #nincsidőmrá
2021. márc. 3. 09:10
1/8 anonim 

válasza:

Úgy érted, megírjuk-e helyetted? Nem!
3/8 anonim 

válasza:

De netezni van idő? Ülj neki, 1 óra alatt megvan. Gondolom nem egy 10 oldalas esszét kell írni.
4/8 anonim 

válasza:

Mik azok a fontos teendők, amik miatt nincs időd az órára felkészülnöd?
Kinyitod a törikönyvedet, az internetet kivételesen nem facebookozásra használod, aztán megcsinálod.
5/8 anonim 

válasza:

Olvasd ki a könyvből (vagy guglizd ki) a céhszabályokat. Utána ülj le, csukd be a szemed, és próbáld magad beleélni az inas szerepébe. Mi történik? Mi a feladatod? Történik valami rendkívüli?
6/8 anonim 

válasza:

Komolyan ilyen idiótasággal terhelik a gyerekeket? Most ez törióra, vagy fogalmazás. Mi ez? Negyedik osztály szint? Nem ártana egy reform ide bzmeg. Mi lesz a következõ? Derékszög voltam, de nincs derekam?
7/8 anonim 

válasza:

Lol, elég ha megkérdezel egy átlag magyar melóst, hogy milyenek a mindennapjai.
8/8 anonim 

válasza:

Ez pedig tök jó feladat, bár nekem lett volna valami ilyen annak idején!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!