Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire fontos hogy a saját...

Mennyire fontos hogy a saját városodban dolgozz, illetve mennyi a max amennyit utáznál a munkahely és a lakóhelyed között?

Figyelt kérdés

2021. febr. 27. 18:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha 30 percnél kevesebb tömegközlekedéssel (Budapest), az nagyon ideális lenne. Viszont egy kivételével az eddigi összes munkahelyemre 40-60 percet kellett utazni. Nincs még akkora szakmai tapasztalatom, hogy ez alapján válogathassak - bár akkor már a heti 3-4 nap home office lehetőség vonzóbb lenne számomra (mármint amikor nincs vírus).
2021. febr. 27. 22:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Az, hogy a saját városomban legyen a meló, az semennyire nem fontos nekem - kis faluban élek, ahol van 2 autószerelő műhely, 1 kisbolt és 1 baromfitelep, mint munkahely, bármi másért utazni kell.

Max 1 óra út fér bele.

Most a home office-t nagyon nagyon szeretem, és elgondolkoztam hogy kéne váltanom hogy később is így dolgozhassak. De ha már úgyis ki kell mennem az ajtón reggelente, akkor nekem annyit nem számít hogy 40 vagy 60 percet utazok.

2021. márc. 1. 13:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Szeretnék munka után elmenni edzeni, bevásárolni és még időt tölteni a családdal. Ez nehezen jön össze, ha a munkába járás több, mint napi 2x 40 perc és az edzőterem is messze van.
2021. márc. 1. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!