Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Minden főnök pszichopata?

Minden főnök pszichopata?

Figyelt kérdés

Eddig csak ilyeneknek dolgoztam. 5-ből 5. Ez azt jelenti, hogy nagy többségük ilyen?

Hazudoznak, megfélemlítenek, manipulálnak, zsarolnak, fenyegetnek.

Utálatos bagázs, pokolra való szemetek.

Vannak normális ember főnökök is?

2021. febr. 25. 19:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

10

Lehet munkahelyet váltani :)

2021. febr. 25. 21:33
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

Nem fogok :) nem fogom a hivatásomat feladni egy pszichésen beteg ember miatt, helyette megtanulom kezelni a problémákat.

Én személy szerint szeretem a munkamat, a pácienseim számítanak rám. Még egy ideig szeretnék vigyázni rájuk, őrizni őket, ott ahol most erre a legnagyobb szükség van.

Szóval köszönöm a gúnyos mosolygós szmájlidat.

Üdv a covid részlegről :egy intenzív terápiás szakápoló

2021. febr. 26. 20:14
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
Akkor ne panaszkodj.
2021. febr. 26. 20:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Kussoljál már
2021. febr. 26. 22:03
 15/17 anonim ***** válasza:
65%
Nem beszélhetsz így egy beteggel.. nekem van papírom róla, ma még betegnek számítok éjfélig
2021. febr. 26. 22:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
12 es minden elismerésem neked!😊🙏
2021. febr. 27. 21:08
 17/17 anonim ***** válasza:
66%
Igen nehogy mar ha az ember szereti a munkáját hivatását egy elmebeteg miatt akit betoltak egy pozícióba mondjon fel. Mindenhol megy ez a duma nem tetszik mondh fel. Aha csak azert mert egy elmebeteg dolgozik a részlegen milyen jogon kellene tűrnie a dolgozónak az inkompatibilis vezeto lélekölő dolgait elviselni? Hol van az empatia a szoludarítás az h munkahelyen van s nem otthon az állatkertjében? A fonokre ugyanugy vonatkoznak a munkahelyi szabályok. En is momentan leszarom mi a baja a főnöknek épp. Bal labbal kelt akarmi kit erdekel? Rakja le a küszöbön vigye haza a családjának s viselkedjen úgy ahogy egy hivatalos helyen idegen emberekkel kell! Aki erre nem képes az nem valo vezetonek. A vélemenye sem erdekel.
2021. febr. 27. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!