Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A férfiak miért versengenek,...

A férfiak miért versengenek, hogy ki tudja letekerni a kupakot?

Figyelt kérdés

Megkértem az egyik férfi kollégámat, hogy tudna e segíteni, mert nem tudtam kinyitni egy üveget. Évek óta nem volt használva, beszáradt és nem tudtam letekerni a kupakját. Ezt hallották a többiek is, és az egyik rögtön átvette az üveget, hogy na majd ő kinyitja. Nem ment neki, és akkor egy másik átvette tőle, hogy na majd akkor ő.... neki se ment, és végül akit eredetileg megkértem, ő elvitte és valami gép segítségével kinyitotta. De hogy úgy versengtek, mintha bármit is jelentene ki nyitja ki. Ez csak egy kupak volt... minden férfi ilyen? Máshol is versengenek azért, ki nyisson ki valamit?

L/24

2021. febr. 22. 13:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Meg akartak mind kipakolni téged :)
2021. febr. 22. 15:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Gondolom azt hitték, hogy aki lecsavarja a kupakot az üvegről, az kupakolhat veled is. Amúgy viccet félretéve, nehogy azt hidd hogy egy úgy nevezett "csúnyácska" lánynak is versengve igyekeznének segíteni :) Persze, segít az ember akinek tud, de az nem olyan
2021. febr. 22. 18:45
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát pedig én pont olyan "csúnyácska" lány vagyok.
2021. febr. 22. 19:18
 14/16 anonim ***** válasza:

"Szerintem az az önbizalomhiányos, aki fél egy 'versenyben' résztvenni. Teljesen természetes egy baráti körben, hogy megpróbáljuk túlszárnyalni a másikat, bármilyen pitiáner dologról is legyen szó."

Akkor viszont nekem is az ovisok jutnak eszembe erről:)

2021. febr. 22. 20:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát akkor ovisok vagyunk. Nem igazán zavar. :)
2021. febr. 22. 20:36
 16/16 anonim ***** válasza:
Jajj, hagyjuk már "csúnyácska vagyok" xD
2021. febr. 23. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!