Vezérigazgató mit csinálna ilyenkor?
Nekem ez kicsit úgy tűnik, mint a játszótéren a veszekedő gyerekek.
Legtöbb esetben nincs szükség szülői beavatkozásra.
Kell annyi probléma a gyerekeknek is,amiből elkezdik elsajátítani a konfliktus kezelést.
Ugyanez van itt is.
Az hogy apu a főnök, ki esetben nem azt jelenti, hogy majd jön és elsimít mindent.
Mindenkinek magának kell megvívnia a kis csatáit.
Ha nem működik, akkor másik munkahely.
Sehogy sem venné ki jól magát, ha a főnöknek kellene kiállni a gyerekéért egy munkahelyi konfliktusban.
Eleve soha nem venném oda a gyerekemet, ahol én vagyok a fönök. Ezzel ugyanis csak azt érném el, hogy a gyereket mindenki kapásból megutálja, nem azt nézik, mit tud, hanem arra gondol mindenki, hogy azért van ott, mert a vezérigazgató gyereke.
De ha egyszer elkövettem volna ezt a hibár, akkor a gyerekkel beszélnék, hogy váltson munkahelyet és tölem független pozicióban bizonyítsa, hogy nem protekcióra megy, hanem tényleg tudja, amit kell.
itt a vezérigazgatónak kellene elgondolkoznia,mert azzal,hogy ezt csinálják a gyerekével,őt nem tisztelik.
aki pedig nem tisztel és nem fogadja el a helyzetet ami felett én rendelkezek,annak nincs helye a köreimben.
szóval ha a gyerek tényleg odateszi magát és mégis szopatják,akkor apunak kellene lépnie és kirúgni pár arcot,hogy észhez térjen a többi és hogy apu erőt demonstráljon.
A fiúcskának bizonyítani kell. Többet, mint másnak, de nem lehetetlen.
Ha csak a semmiért felveszi a nagy pénzt, akkor meg tűrjön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!