Ha egy cég nem hajlandó e-mailezés során elárulni, hogy mennyi a bérezés, és azt írják, hogy egyelőre nem szükség az álláshoz tartozó végzettség, akkor utazzak 110km-t Budapestre emiatt?
Ráadásul a HR-es hölgy egy idő után elkezdett tegezni engem, és nyelvtani hibával is írt.
Illetve még az érdekelne, hogy utána lehet nézni annak hogy egy cég mennyire korrekt, megbízható? Ti mennétek így? Végzettség ha szükséges lesz hozzá idővel, akkkor gondolom jól megszívom. Mindenképpen Budapestre, vagy környékére szeretnék költözni elérhetőbb távolságba.
Cisco hálózat üzemeltetés.
"Ráadásul a HR-es hölgy egy idő után elkezdett tegezni engem, és nyelvtani hibával is írt."
Általában tegeződni szoktak, én is így tapasztaltam eddig, szóval ez nem feltétlenül rossz pont más cégekhez képest. A "nyelvtani hibával is írt" már érdekesebb, itt mire gondolsz pontosan?
Ha csak kabelezni kell, beuzemeltetni, akkor be tudnak tanitani.
De ha be kell allitanid, konfigurálni, stb. Ahhoz kell a tudás ;)
Istenem...egy cisco hálozat baromi nehéz...
Szerintem ne égesd magad...
Jóval több,mint felhasználói számítógéptudás.
Tippelni mernék,érettségid sincs.Bocs.
Ne tippelj, olvass!
"Szakács szakmám, és targonca OKJ-m van érettségi mellett."
Azt csak a szakképesítéshez kötött munkaterületen adják, de itt nem kell hozzá szakképesítés. Vajon miért?
Jó,ok,ez kimaradt.
De a szakács és a targoncavezető akkor is messze áll a munkától,meg az is amit a kérdező jelenleg csinált.
Tanultam ciscot,olyan messze áll a kérdezőtől,mint Makó Jeruzsálemtől.
Feltételezem a HR-es hölgytől is,sztm gőze sincs mi az,ezért nem válaszol.
Kérdező,én hagynám a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!