Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek, hogyan kaphatnám...

Mit tegyek, hogyan kaphatnám vissza a pénzt?

Figyelt kérdés

Eléggé szétszort voltam tegnap.

Elmentem egy borbély szalonba hajat vágatni 10e fizettem 4200Ft volt, és mikor oda adtam a pénzt azt mondtam hogy a többit tartsd meg tudván hogy oda adta a 5 ezrest holott nem....

Az az egy dolog van hogy beírtak a rendszerbe de blokkot ugye nem kaptam. Most mit tudok tenni? Igen most jutott eszembe ez az egész. Na de nekem 5e akkor is érték.

Holnap 9 kor készülök felhivni az üzletet majd bemenni. Barber shop.

2021. febr. 19. 23:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Ez tanulopenz
2021. febr. 20. 10:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Ja mert a 9 es meg 10 es fiú nagyon tökéletes. Nektek mindig minden teljesül? Remélem valaki egyszer letöri a szarvatok mert rohadtul megérdemelnétek! Ember vagyok, hibázok és szétszort voltam, had ne soroljam hogy mi az oka. Igen is van pofám vissza menni azért amiért az enyém, azért amiért Én megdolgoztam. Úgy hogy egyikőtök se papoljon nekem ilyenről. Semmire kellő alja emberek.
2021. febr. 21. 22:57
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
Nem is vagyok fiú🤷‍♀️ de te meg nem érted a lényeget. Én is hibáztam, mások is hibáznak. Van, amikor én is utána megyek, mert mint írtam és se szarom a pénzt. Viszont napokkal később már nem tenném meg.
2021. febr. 22. 08:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Visszakaptad a $?
2021. febr. 22. 12:33
 15/16 A kérdező kommentje:

13: hát nem tudom, szerintem 5k sok borravalónak ahogy írta az egyik válaszadó. Sajnos fel kell vennem a fapofát, és el kell mennem érte. Akár milyen is égő lesz, tökre nem érdekel másnak a véleménye

14: csütörtökön lesz bent a srác, akkor adja vissza. Azt mondta, utánam szólt de mire kiért nem látott sehol. Én meg mire vissza értem otthonról addigra bezártak.

Sajnos ilyen vagyok, nekem minden érték. Nem dobhatom egy 5 ezret. Abból megkajálok, tankolhatok, vehetek valami szépet édesanyumnak, vagy a páromnak vagy ha lenne gyerekem akár neki.

2021. febr. 22. 22:52
 16/16 anonim ***** válasza:
A normálisabbja visszaadja, ahogy látható is. Esetleg az 5000-ből adj neki vissza valamennyit gesztusból.
2021. febr. 23. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!