Ki tesznek a munkaügyi központból ,ha telefonon elutasitottam egy àllàs ajànlatot?
Tudtommal a levélre rá van írva valahol: Amennyiben nem felel meg az a foglalkoztatás a dolgozónak, mint "munkahely" mérlegelheti és elutasíthatja azt az ajánlatot. Ha a dolgozó kap/nem kap munkanélküli segély juttatást nem tudom mennyiben változik meg a munkaügyi központ hozzáállása a dolgokhoz, de ha nem, akkor legjobb tudomásom szerint régen így volt. Mondhatni a munkaügyi központnak ez egy amolyan szolgáltatása is, hogy amit lehet és alkalmasnak gondolnak rá (akár saját magad által megjelölt és elfogadott/igényelt munkaköreiden kívül), azt ajánlatba beküldi. De mint mondtam elviekben elég visszatelefonálnod az ügyintézőnek és elmondani neki, hogy nem szeretnéd....de persze minden helyen máshol megy ez kicsit, ügyintézője is válogatja szerintem, bár erre törvény is van.
Egyébként mi történt azóta kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!