Szerintetek mitől függ, hogy hogyan reagálunk a krìzisekre?
Az mondjàk, hogy ilyen helyzetben nem számìt a beosztàs, az anyagi helyzet, családi àllapot, milyen körökben mozgunk, csak az hogy hogyan reagàlunk ezekre. Igaz ez?
Mikor belèpsz a fotocellás ajtón màsok munkahelyère, akkor több tàjékoztató jellegű felirat fogad:fogyatèkos ès családbarát munkahely. Jól hangzik. Ezek szerint, vannak kategóriába sorolható emberek, akik vèdettség szempontjàból elsőbbsèget èlveznek. Ha a többi embert is kìmèlik, akkor azt hogy tüntetik fel? Krìzis ellenes munkahely?
Rébuszokban beszélő troll visszatért?
Az nem krízis, hogy családbarát egy munkahely...
Az pedig, hogy egy valódi krízisre ki és hogyan reagál az millió tényezőtől függ
Én nem vagyok családbarát. Mármint nincs és nem is akarok. Tehát számomra irreleváns. A beosztottjaimmal szemben próbálok rugalmas és elnéző lenni családi ügyeket tekintve, de nem lehet kibúvó a munka elvégzése alól. Meg kell találni a megoldásokat és ebben partner vagyok.
Fogyatékkal élő sem vagyok, a területemen nem is nagyon lehet ilyen embereket alkalmazni sajnos (a munka jellegéből adódóan) így ez sem ért különösebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!